Το προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή πριν το φινάλε- Η Ιουλία στη φυλακή για το θάνατο του Γιωργίκη
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή πριν το φινάλε- Η Ιουλία στη φυλακή για το θάνατο του Γιωργίκη

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς εποχής,Το προξενιό της Ιουλίας, που προβάλλεται από τη συχνότητα του ALPHA, ο γάμος του Γωργίκη και της Ιουλίας διαλύεται για πάντα.

Ο Προβιάς βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα του κατηγορείται για το άγριο αυτό έγκλημα. Μάλιστα, ο Στασινόπουλος, πεπεισμένος για την ενοχή της, την οδηγεί στη φυλακή...

Προξενιό: Η συγκλονιστική συνάντηση Ιουλίας-Γρηγόρη & το σοκ του με την εγκυμοσύνη της Φιλιώς

Eygenia-3ygkoroy_36.jpg

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ALPHA και ανατρέπουν ριζικά τη ζωή των βασικών ηρώων. Στα προσεχή επεισόδια θα παρακολουθήσουμε ένα χρονικό άλμα και θα βρεθούμε στο καλοκαίρι του 1964. Τότε η Ιουλία παίρνει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική που, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, την κλείνει ο Γιωργίκης. Η γυναίκα επιστρέφει στο αρχοντικό για να αντικρίσει ξανά την κορούλα της, που είναι πλέον τεσσάρων ετών και μεγαλώνει με τη Χάδω. Ωστόσο, σύντομα π κοπέλα διαπιστώνει ότι η κατάσταση στο σπίτι παραμένει αφόρητη. Συγχρόνως, η Στεφανία επικοινωνεί με τον Χρήστο και του ζητάει να γυρίσει για λίγο κοντά τους, καθώς ο νεαρός ζει πλέον με τον πατέρα Επιφάνειο, κάπου έξω από την Ελασσόνα.

Eygenia-3ygkoroy-Meleths-Hlias_9.jpg

Προξενιό: Κλάματα για τους ηθοποιούς στο «Its a wrap» του σκηνοθέτη - Η συγκίνηση της Τρικαλιώτη

Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι η Φιλιώ είναι ξανά έγκυος, ενώ η Ιουλία τού αποκαλύπτει ότι η κόρη της είναι δικό του παιδί, κάνοντάς τον να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τις επόμενες ημέρες, η Ιουλία παραμένει στο αρχοντικό και η ζωή' της διατρέχει ξανά κίνδυνο στα χέρια του Γιωργίκη. Τότε, όμως, ένα απρόσμενο γεγονός ανατρέπει τα πάντα. Ένα βράδυ, ο Προβιάς βρίσκεται μαχαιρωμένος στο δωμάτιό του με πολλαπλά τραύματα. Όταν καταφθάνει η Αστυνομία, βλέπει την Ιουλία κοντά του σε κατάσταση σοκ. Ο Κωστής τη συλλαμβάνει και αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία του κουμπάρου του. Μάλιστα, ο διοικητής της χωροφυλακής είναι σίγουρος ότι εκείνη είναι η δολοφόνος. Την ίδια στιγμή, όλοι οι πιθανοί μάρτυρες έχουν εξαφανιστεί. Εν τω μεταξύ, το φονικό γίνεται γνωστό σε όλη τη Λάρισα και συγκλονίζει τους πάντες, ενώ στο κάδρο των υπόπτων μπαίνουν και οι εξαφανισμένοι ένοικοι του αρχοντικού.

Elisabet-Moytafh-Dhmhtrhs-Ale3andrhs_3.jpg

Προξενιό – Σκουρλέτης: «Ό,τι και να διαβάσω στα επόμενα επεισόδια δεν θα πέσω από τα σύννεφα»

Η Ιουλία βρίσκεται σε δυσμενή θέση και παρά τις ανακρίσεις του Κωστή δεν βγάζει άχνα, καθώς έχει χάσει τη μιλιά της από το σοκ. Την ίδια ώρα, η μικρή Ευγενία είναι εξαφανισμένη και κανείς δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μαρτυρίες και στοιχεία που να «φωτίζουν» τη δολοφονία δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση της Ιουλίας, η οποία συνεχίζει να μην είναι ικανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το μόνο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά της αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι η Στάσα. Ωστόσο, οι μέρες περνούν και π Ιουλία παραμένει στην ίδια κατάσταση. Ο Κωστής την οδηγεί, λοιπόν, στη φυλακή, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του Γιωργίκη.

Meleths-Hlias_24.jpg

Από δω και πέρα, η μοίρα της είναι -δυστυχώς- προκαθορισμένη, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα γλιτώσει από το εκτελεστικό απόσπασμα εφόσον κριθεί ένοχη για τον φόνο του άντρα της. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος αποκαλύπτει στο Χρήστο ότι είναι πατέρας του

Το προξενιό της Ιουλίας-Γκουτζαμάνης: «Ο Σωτηράκης θα βρεθεί ξανά στη φυλακή για τον φόνο της Ζανέτ»

Προξενιό-Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: Αυτό που έκανε ο Ατζαλίνας λόγω ζήλειας, ήταν κατάπτυστο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved