Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: Είμαι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένος. Δεν θα παρέμβω ποτέ στη σχέση του
Media

Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: Είμαι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένος. Δεν θα παρέμβω ποτέ στη σχέση του

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά απάντησε… στον γιο της και τις δηλώσεις που έκανε υπερασπιζόμενος την Πάολα Μπαντόσα.

Σήμερα, η μητέρα του, Γιούλια Σαλνίκοβα είπε στο Πρωινό σχετικά με την απόδοση του γιου της :

«Μπορούσε να παίξει καλύτερα… Ο Αλκαράθ δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση φόρμα και το ότι δεν το χρησιμοποίησε αυτό ήταν κρίμα. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος δεν ήταν 100% εκεί».

Και τόνισε: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που με κάνει να νιώθω περήφανη. Ως παίκτης του τένις, πιστεύω μπορεί να πάει ψηλότερα».

Και υπογράμμισε ότι γιος της δεν πρέπει να ξεχνά τις υποχρεώσεις που έχει στο τένις.

Τσιτσιπάς: Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου, με την Πάουλα είμαστε φανταστικά!

1000_b93fbfb4-f21a-4c22-af89-ec969b65884a.jpg

Σε άλλο σημείο η Γιούλια Σελνίκοβα είπε ότι είναι ένα «οικογενειακό ταξίδι» στην Ελλάδα και δεν είναι μόνο με την Πάουλα ο γιος της, αφού εκεί είναι επίσης ο πατέρας του τενίστα και θα πάνε και τα αδέρφια του: «Κάνουν διακοπές και προπονήσεις. Δεν ξέχασαν τις υποχρεώσεις τους γιατί έρχεται και το Wimbledon».

Και απάντησε στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σε όσα είχε πει η ίδια περί χαμηλής αυτοπεποίθησης της Μπαντόσα: «Είναι μαχήτρια στα courts… Είναι ένα πράγμα να είσαι στο court και να κερδίζεις έναν αγώνα και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να είσαι εκτός court και να οργανώνεις τη ζωή. Εκτός court, χρειάζονται υποστήριξη. Όχι μόνο η Πάολα, όλοι».

Τσιτσιπάς: Χείμαρρος η μητέρα του για την Μπαντόσα - Είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω

e1cd8e5d-tsitsipas-xorismos.jpg

Και υπογράμμισε πως γνωρίζει ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος και πως «δεν θα παρέμβω ποτέ στη σχέση τους. Ρωτούν μερικές φορές τη συμβουλή μου. Είμαι η μαμά του Στέφανου αλλά προστατεύω τα κορίτσια. Πάντα…. Τα κορίτσια είναι πολύ σημαντικά για μένα στο βαθμό που νιώθουν καλά δίπλα στους γιους μου. Κι ελπίζω να είναι σημαντικό και για κείνες».

Όσο για το εάν ήθελε να δει σύντομα εγγόνια από τον Στέφανο, τόνισε: «Είναι στη μέση της καριέρας τους. Έχουμε χρόνο. Στη μέση της καριέρας σου δεν σταματάς γιατί… βασικά, κάποιοι το κάνουν αλλά δεν νομίζω ότι το σκέφτονται. Δεν είμαι σίγουρη».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved