MasterChef 2024 Τελικός: Mεγάλος νικητής είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος!
Media

MasterChef 2024 Τελικός: Mεγάλος νικητής είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος!

MasterChef 2024: Περιμέναμε πώς και πώς να έρθει αυτή η στιγμή που ένας από τους δύο φιναλίστ, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ή η Χριστίνα Χριστοφή θα κατακτούσε την πρώτη θέση και φυσικά τον τίτλο του Master Chef 2024!

Και τα δύο παιδιά πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους, από το ξεκίνημα του ριάλιτι μαγειρικής μέχρι και σήμερα και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος, με πολλές αποτυχίες αλλά και πολλές επιτυχίες που πάντα τους έκαναν να ξεχωρίζουν από τους συμπαίκτες τους.

MasterChef: Επικό βίντεο-Ο καμερολιγούρης Κοντιζάς, η φίρμα Κουτσό & το κακό ραβιόλι του Ιωαννίδη!

1718292571711-142018943-MasterChef-2024-O-Megalos-Telikos-Pempth-13.6.2024-stis-21.00.jpg

Και έτσι, την τελευταία εβδομάδα αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με τον Λευτέρη και τη Χριστίνα να βάζουν τα δυνατά τους για να φτάσουν μέχρι την... πηγή που δεν είναι άλλη από τη νίκη του μεγάλου τίτλου του MasterChef αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ που θα πάρει ο μεγάλος νικητής.

Ο δρόμος ήταν δύσκολος και έγινε ακόμα πιο απαιτητικός και δύσκολος στις τελευταίες δοκιμασίες του τελικού.

Λίγο μετά τις 23,30 μ.μ. ξεκίνησε το live του διαγωνισμού όπου και θα ανακοινωνόταν επιτέλους ο μεγάλος νικητής.

Στην πρώτη δοκιμασία, τόσο ο Λευτέρης όσο και η Χριστίνα δεν ενθουσίασαν τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη. Μάλιστα η Χριστίνα βαθμολογήθηκε με 7 βαθμούς και ο Λευτέρης με 6 για τα πιάτα τους στην πρώτη δοκιμασία του Mystery Box.

Στη δεύτερη δοκιμασία που ήταν ακόμα πιο απαιτητική από την πρώτη δοκιμασία, οι κριτές έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τις δημιουργίες των δύο φιναλίστ.

Σε αυτήν, η Χριστίνα κατάφερε να αποσπάσει από τους κριτές 7 βαθμούς ενώ ο Λευτέρης συγκέντρωσε 8. Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο παίκτες ισοψήφισαν σε αυτή την φάση.

Στην τρίτη και τελευταία δοκιμασία, οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους υπό την έμπειρη ματιά του «τιτανομέγιστου» όπως αποκάλεσαν οι κριτές, βραβευμένου σεφ, Guest Chef-Andoni Luis Aduriz ο οποίος είχε λόγο για τις δημιουργίες των Λευτέρη και Χριστίνας. Ο διάσημος σεφ βαθμολόγησε με 7 βαθμούς την προσπάθεια της Χριστίνας και με 9 βαθμούς εκείνη του Λευτέρη!

Μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος! Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή:

Δείτε καρέ καρέ όσα συνέβησαν στο φαντασμαγορικό φινάλε του φετινού MasterChef:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 2024:Βούρκωσε ο θείος Λεωνίδας & συγκίνησε με την ιστορία του για τον σεφ που τον βοήθησε

MasterChef και το 2025! Το τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών είναι ήδη στον «αέρα»!

MasterChef 2024: «Τρεντάρουν» οι κριτές με τα κοστούμια τους: «Ούτε στο γάμο τους δεν ντύθηκαν έτσι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved