MasterChef 2024: «Τρεντάρουν» οι κριτές με τα κοστούμια τους: «Ούτε στο γάμο τους δεν ντύθηκαν έτσι»
Media

MasterChef 2024: «Τρεντάρουν» οι κριτές με τα κοστούμια τους: «Ούτε στο γάμο τους δεν ντύθηκαν έτσι»

MasterChef 2024: Απόψε (13/6) το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι στραμμένο, μεταξύ άλλων, στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής που φτάνει στο τέλος του. 

Νικητής θα είναι ένας, ανάμεσα στη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο οι οποίοι ρίχνονται στη τρίτη μάχη της δοκιμασίας του τελικού που θα αναδείξει τον καλύτερο!

MasterChef 2024:Βούρκωσε ο θείος Λεωνίδας & συγκίνησε με την ιστορία του για τον σεφ που τον βοήθησε

telikos-master.jpg

Ο νικητής, θα κατακτήσει έπαθλο 100000 ευρώ και φυσικά τον τίτλο του φετινού MasterChef και φυσικά και οι δύο φιναλίστ έχουν ριχτεί στη μάχη της κουζίνας.

Φυσικά, από το πρώτο λεπτό προβολής του μεγάλου τελικού τα βλέμματα όλων στράφηκαν στους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη και τις στυλιστικές επιλογές τους.

Οι τρεις σεφ είχαν επιλέξει για τη δεύτερη δοκιμασία των φιναλίστ να ντυθούν ασορτί φορώντας λευκά-κρεμ κοστούμια όμως για τον τρίτο και τελευταίο γύρο του τελικού φόρεσαν τα... καλά τους! Κοινώς φόρεσαν όλοι μαύρα κοστούμια που ήταν κάπως πιο επίσημα από ό,τι τις προηγούμενες μέρες.

Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους τηλεθεατές οι οποίοι και επιδόθηκαν σε... επικά σχόλια για τα κοστούμια τους!

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved