«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ παρεξηγημένη... Μέχρι να πεις το καλύτερο κορίτσι, λες διάολος»
Showbiz

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ παρεξηγημένη... Μέχρι να πεις το καλύτερο κορίτσι, λες διάολος»

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για εκείνη δημόσια, αναλύοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της... 

Ο λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος κάνει πολύ καλή παρέα μαζί της και τη γνωρίζει καλά. Μίλησε λοιπόν για εκείνη, καλεσμένος στην εκπομπή After Dark.

Άφωνη η Καινούργιου: «Μακάρι να βρεις κι εσύ τον Λιάγκα σου» - Το επικό tweet

«Η καλύτερη καρδιά της ελληνικής τηλεόρασης» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι πολύ παρεξηγημένη γιατί είναι αυθόρμητη και παρορμητική και σπάει τα νεύρα, και τα δικά μου. Αν τη γνωρίσεις καλύτερα είναι το καλύτερο κορίτσι. Μέχρι να πεις το καλύτερο κορίτσι, λες διάολος. Η Κατερίνα μπορεί να εκνευριστεί μαζί σου, να γίνει χαμός, να καταστραφεί το στούντιο και μόλις την πάρεις αγκαλιά να πει “Συγγνώμη που το έκανα, σε αγαπάω”. Αλλά θα δώσει και το βρακί της αν έχεις ανάγκη. Μπορεί να πει πράγματα που αν το δεις σοβαρά, μπορεί να τσακωθείς».

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-April-22-2024-tagging-@giorgiapantele-and-@toimoifashion.-May-be-an-image-of-1-person-suit-and-blazer..jpg

Ο παρουσιαστής μίλησε επίσης και για τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Λιάγκας για μένα είναι πολύ καλός δημοσιογράφος. Δαιμόνιος με την τηλεθέαση. Το πρωί θα κάνει τα πάντα για να κάνει νούμερα. Ασχολείται με την εκπομπή, δεν βάφεται, ντύνεται και φεύγει. Είναι ο καλύτερος για το 8-10. Όταν κάνει το 8-10 θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης για τα επόμενα 60 χρόνια».

barka.jpg

Τέλος, για την επίσης καλή του φίλη Δανάη Μπάρκα σχολίασε «Τη λατρεύω τη Δανάη, είναι “κόρη” μου λόγω της Βίκυς. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Η Δανάη είναι αγαπημένο μου κορίτσι, δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Η Κατερίνα είναι φίλη μου, είμαι παραγωγός της. Δεν θα πάω θέση γιατί; Από άποψη. Δεν πιστεύω ότι τα προσωπικά μας πρέπει να βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση. Η Κατερίνα παρεξηγήθηκε αλλά είναι παρορμητική. Έτσι όπως το είπε ήθελα να βγω στον αέρα αλλά είπα δεν θα είμαι παρορμητικός».

Διαβάστε επίσης

Καινούργιου: Η Μελίνα αγαπάει πολύ τη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη, ήρθε προχθές στα γενέθλιά της

Βίκυ Σταυροπούλου - Η απάντηση για Μπάρκα – Καινούργιου: «Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες...»

Καινούργιου: Το on air τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μαζωνάκη: «Δεν ξέρεις ότι κάνω εκπομπή;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved