Η αμήχανη στιγμή που η Αντωνά παραδέχτηκε: «Βλέπω ANT1, βλέπω και το «Πρωινό… εννοείται»
Showbiz

Η αμήχανη στιγμή που η Αντωνά παραδέχτηκε: «Βλέπω ANT1, βλέπω και το «Πρωινό… εννοείται»

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ι love Σου Κου και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί και την εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, που όπως φημολογείται είναι ο νέος της σύντροφος. 

Όταν ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθεί, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του Survivor παραδέχτηκε: «Παρακολουθώ σίγουρα την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και τις πρωινές εκπομπές».

Άφωνη η Καινούργιου: «Μακάρι να βρεις κι εσύ τον Λιάγκα σου» - Το επικό tweet

Photo-shared-by-MARIA-ANTONA-on-May-25-2024-tagging-@leanna_markoglou-@alikis_nail_bar-@giannistsianakas-and-@thegrecian.gr.-May-be-an-image-of-1-person-hair-makeup-slip-and-dress..jpg

Instagram / maria_antwna

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ευθέως: «ANT1 δηλαδή βλέπεις και το Πρωινό το βλέπεις;» η Μαρία Αντωνά δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της.

Είπε λοιπόν: «Βλέπω ANT1, βλέπω και το «Πρωινό… εννοείται», την ίδια ώρα που οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

liagkas-antona1.jpg

Όσο για τα δημοσιεύματα που γράφονται για την προσωπική της ζωή, η Μαρία Αντωνά απάντησε για όσα γράφονται ή δημοσιεύονται:

«Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω ή να δείξω».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved