Μαρία Αντωνά: «Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο, όμως την ευτυχία την κάνουν οι άνθρωποι»
Showbiz

Μαρία Αντωνά: «Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο, όμως την ευτυχία την κάνουν οι άνθρωποι»

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γεια Σου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νέο της σπίτι, όπως επίσης και στους ανθρώπους που την κάνουν ευτυχισμένη αυτό το διάστημα. 

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια reality και γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου για το νέο της σπίτι, ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως το τελευταίο διάστημα περνά υπέροχα στην προσωπική της ζωή.

«Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο. Οριακά προλαβαίνω να μπω μέσα στο σπίτι μου γιατί είμαι όλη μέρα σε δουλειές, τρέχω, είναι καλοκαίρι, κάνουμε μπάνια. Η αλήθεια είναι πως όλα τα πράγματα είναι ακόμα σε βαλίτσες. Όμως την ευτυχία δεν την κάνουν τα σπίτια, αλλά οι άνθρωποι και εγώ το τελευταίο χρονικό διάστημα περνάω υπέροχα».

Άφωνη η Καινούργιου: «Μακάρι να βρεις κι εσύ τον Λιάγκα σου» - Το επικό tweet

Η Μαρία Αντωνά μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Ι love Σου Κου και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί και την εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, που όπως φημολογείται είναι ο νέος της σύντροφος.

Όταν ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθεί, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του Survivor παραδέχτηκε: «Παρακολουθώ σίγουρα την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και τις πρωινές εκπομπές».

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ευθέως: «ANT1 δηλαδή βλέπεις και το Πρωινό το βλέπεις;» η Μαρία Αντωνά δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της.

Είπε λοιπόν: «Βλέπω ANT1, βλέπω και το «Πρωινό… εννοείται».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved