Απόστολος Λύτρας: Αναζητείται για να συλληφθεί μετά από μήνυση της συζύγου του
Showbiz

Απόστολος Λύτρας: Αναζητείται για να συλληφθεί μετά από μήνυση της συζύγου του

Ανατροπή και εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, τον οποίο, αφότου αφέθηκε ελεύθερος, τον αναζητούν οι αρχές, μετά από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του σε βάρος του.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, μίλησε στην εκπομπή, "Καλημέρα Ελλάδα" για το περιστατικό που οδήγησε την σύζυγο του Απόστολου Λύτρα να πατήσει το panic button.

Η εκπρόσωπος τύπου, επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει στην εκπομπή νωρίτερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ότι δηλαδή, μετά την είσοδο στο σπίτι της γυναίκας της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, το θύμα, φοβήθηκε, πάτησε το panic button και κατέθεσε μηνύσεις.

Ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται καθώς δεν βρέθηκε στη διεύθυνση που είχε δηλωμένη αλλά δεν υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο.

“Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και θα ακολουθήσει αυτόφωρη διαδικασία, κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη το οποίο θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα αλλά και στον δράστη”, είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ.

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, μέσα στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μπήκε η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο δικηγόρος του ποινικολόγου, για να πάρουν πράγματά του.

lytras-(1).jpg

“Έχει σχηματιστεί καταγγελία και για το αδίκημα της απειλής” είπε ακόμη η Κωνσταντία Δημογλίδου και για παραβίαση δικαστικής εντολής καθώς στον κατηγορούμενο έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει το θύμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved