Σασμός: Θρήνος- Ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό και ξεψυχά
Σασμός: Ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό και ξεψυχά
Media

Σασμός: Θρήνος- Ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό και ξεψυχά

Σασμός: Με τον πιο δραματικό τρόπο ολοκληρώνονται οι ρόλοι του Μαθιού και του Αντρέα λίγο πριν η δραματική σειρά του ALPHA ρίξει τίτλους τέλους. Ο Μαθιός θυσιάζεται για τον Ρούσσο και αλληλοσκοτώνεται με τον Αντρέα, ύστερα από έναν καταιγισμό πυροβολισμών.

 

Η βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες οδεύει προς το τέλος της, αλλά πριν φτάσουμε εκεί θα παρακολουθήσουμε ακόμη δύο θανάτους, που θα συγκλονίσουν και τις δύο οικογένειες. Ο ρόλος του Μαθιού ολοκληρώνεται με τραγικό τρόπο.

Σασμός-Υπόκλιση στο Τwitter για το «κουκλοζεύγαρο»: «Να βλέπαμε τόσο συχνά ωραίες σκηνές…»

sasmos_alphatv_official_1697122834_3212021600307278828_48173490470.jpg

Ο ήρωας θα καταλήξει νεκρός σκορπίζοντας οδύνη στην οικογένειά του. Ο Μαθιός πεθαίνει καθώς θυσιάζεται για ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Μαθιός κάνει πράξη την υπόσχεση που έχει δώσει στη Μαρίνα και αφού αποχαιρετάει τα αγαπημένα του πρόσωπα πηγαίνει να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει τον φόνο του Στεφανή. Όμως, λίγο πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα, έχει μία συνάντηση με τον Ρούσσο. Κάποια στιγμή, ο Αντρέας κάνει την εμφάνισή του έτοιμος να εκδικηθεί τον ίδιο του τον πατέρα, καθώς τον θεωρεί υπαίτιο για τον θάνατο της μητέρας του και για όσα έχουν συμβεί στη ζωή του. Τα επόμενα λεπτά είναι καθοριστικά για όλους. Ο Αντρέας βγάζει όπλο σημαδεύοντας τον Ρούσσο.

Σασμός: Η Καλλιόπη ορίζει το φινάλε - «Τέλος με το αίμα! Έχασα το παιδί μου, θέλω μόνο... σασμό»

bisbikis.vasilis_319886882_1507318606427601_5776519757244881404_n.jpg

Ο Μαθιός τον βλέπει και θυσιάζεται για τον θείο του. Προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και η σφαίρα του Αντρέα πετυχαίνει τον ίδιο. Ο Μαθιός πέφτει αιμόφυρτος, αλλά ο Αντρέας δεν απομακρύνεται. Είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει όσα έχει στο μυαλό του και συνεχίζει να απειλεί τον Ρούσσο με όπλο. Ωστόσο, ο Μαθιός με όση δύναμη του έχει απομείνει, ψυχορραγώντας, βγάζει όπλο, σημαδεύει τον Αντρέα και τον πυροβολεί κι εκείνος. Ο Αντρέας, βαριά τραυματισμένος, πέφτει στο έδαφος και ξεψυχά. Ο Ρούσσος, σοκαρισμένος με όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του, καλεί σε βοήθεια και προσπαθεί να σώσει τον Μαθιό, ο οποίος, αν και βαριά τραυματισμένος, συνεχίζει να αναπνέει. Η οικογένειά του ενημερώνεται άμεσα και σπεύδει στο πλευρό του.

Σασμός: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Αργυρώ και Αστέρης παντρεύονται

SASMOS-D.Lalos1.jpg

Σασμός: Ο Μαθιός πεθαίνει - Θρήνος για τη Βασιλική

Ο Μαθιός, όμως, δεν τα καταφέρνει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας θυσιάσει τη ζωή του για τον Ρούσσο. Ο τελευταίος δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασε και τον γιο του και τον ανιψιό του. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και όλοι θρηνούν τους δύο άντρες που χάθηκαν, ελπίζοντας όμως πως αυτή είναι η τελευταία φορά που χύνεται αίμα… Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Σασμός - Ευγενία Σαμαρά: «Τρία χρόνια περιμέναμε να παντρευτώ»

Μιχάλης Αεράκης για Σασμό:Είχα πρόταση για άλλον ήρωα, αλλά δεν το δέχτηκα γιατί θα έτρωγα καζούρα»

Σασμός: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο – Νεκροί Βασιλική - Μαθιός! Πότε θα δούμε το φινάλε;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved