Ψυχοκόρες: Δραματικές στιγμές - Νεκροί Κοσμάς και Νέλλα - Η Δεσποινιώ βρίσκει τον αδελφό της
Νεκροί Κοσμάς και Νέλλα- Η Δεσπονιώ βρίσκει τον αδελφό της
Media

Ψυχοκόρες: Δραματικές στιγμές - Νεκροί Κοσμάς και Νέλλα - Η Δεσποινιώ βρίσκει τον αδελφό της

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τη συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1,Ψυχοκόρες. Λίγο πριν από το φινάλε, ο Κοσμάς και η Νέλλα καταλήγουν μαζί νεκροί, ενώ η Δεσποινιώ βρίσκει τυχαία τον χαμένο της αδελφό.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώνεται η ιστορία του Κοσμά και της Νέλλας στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες. Η εξομολόγηση του Σώτου στον πατέρα του ότι είναι βιολογικό παιδί της Αρχοντούλας οδηγεί τον γάμο του ζεύγους σε διάλυση.

Ψυχοκόρες – Ασλάνογλου: Σε αυτό το σημείο θα φτάσουν οι σχέσεις Ευανθίας - Φρόσως

kosmas.jpg

Συγχρόνως, ο Κοτρώτσης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει εξαιτίας των οικονομικών εγκλημάτων που έχει διαπράξει, τα οποία γνώριζε και η Άννα και έχει φροντίσει να δώσει τα αποδεικτικά στοιχεία στα κατάλληλα χέρια. Προκειμένου, λοιπόν, ο ίδιος να γλιτώσει από μία πιθανή φυλάκιση, σχεδιάζει τη φυγή του στο εξωτερικό. Έτσι, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, βγάζει ένα εισιτήριο για την Ανκόνα της Ιταλίας, χωρίς επιστροφή. Κάποια στιγμή, η Νέλλα ανακαλύπτει τις προθέσεις του και θυμώνει που ο άντρας που λάτρεψε σχεδιάζει να το σκάσει κρυφά. Μάλιστα, θέλοντας να τον κάνει να της πει την αλήθεια, τον προσεγγίζει ρωτώντας τον αν σχεδιάζει να την εγκαταλείψει.

Αλεξιάδη για Ψυχοκόρες: «Τα γυρίσματα στις φυλακές με επηρέασαν & κάποιες μέρες ήμουν χάλια»

nella.jpg

O Κοσμάς, όμως, αρνείται τα πάντα και η στάση του την εξοργίζει. Τότε αποφασίζει να γράψει η ίδια, με τραγικό τρόπο, το τέλος της ιστορίας τους. Λίγο πριν ο άντρας φύγει για πάντα, η Νέλλα τον παρακαλά να την πάρει μαζί του με το αυτοκίνητο γιατί έχει κάποια δουλειά. Εκείνος αναγκάζεται να το κάνει. Στη διάρκεια της διαδρομής, ο Κοσμάς αντιλαμβάνεται με τρόμο ότι δεν πιάνουν τα φρένα του αυτοκινήτου. Τότε η Νέλλα τού αποκαλύπτει ότι εκείνη έχει κόψει κάποιο καλώδιο και πως με αυτόν τον τρόπο θα μείνουν μαζί για πάντα. Παράλληλα, του λέει πως ξέρει ότι θα έφευγε στο εξωτερικό χωρίς εκείνη. Λίγα λεπτά αργότερα, το αμάξι πέφτει στη θάλασσα, με αποτέλεσμα ο Κοσμάς και η Νέλλα να καταλήγουν νεκροί.

kosmas-kotrotsis.jpg

Η είδηση του σοκαριστικού τροχαίου αναστατώνει τους πάντες, ενώ η Αστυνομία παρά τις αμέτρητες προσπάθειες δεν καταφέρνει να εντοπίσει τις σορούς τους.

Ψυχοκόρες: Η πρόταση γάμου στη Μαρίκα, το δράμα της Δεσποινιώς και η πλεκτάνη της Φρόσως

Η Δεσποινιώ βρίσκει τον αδελφό της

Μια ζωή σκέτο μαρτύριο βιώνει η Δεσποινιώ από τη στιγμή που αναγκάστηκε να εργαστεί ως πόρνη. Μάλιστα, η αυτοκτονία του Τάσου την έχει διαλύσει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά και έχει παραδοθεί στη μοίρα της. Πλέον εργάζεται στον δρόμο και ένα πρωί την επισκέπτεται ένας φαντάρος ως πελάτης.

despoinio.jpg

Από την πρώτη στιγμή, η Δεσποινιώ αισθάνεται άνετα μαζί του και αρχίζουν να συζητούν. Χωρίς να έχουν καμία ερωτική επαφή, η κοπέλα τού εκμυστηρεύεται ότι και ο αδελφός της είναι στρατιώτης και πως είναι εξαφανισμένος εδώ και πολλά χρόνια. Τότε ο νέος τη ρωτάει ποιο είναι το όνομά του για να διαπιστώσει αν τον γνωρίζει. Μόλις η κοπέλα τού λέει ότι λέγεται Νικόλας Πολύζος, ο άντρας τα χάνει. Αμέσως προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εκείνη και τη ρωτάει ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Εκείνος πρώτος αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα που έχει μπροστά του είναι η μικρότερη αδελφή του που έχει να τη δει από τότε που ήταν κοριτσάκι. Στη συνέχεια, της μιλάει για το παρελθόν του και με τον τρόπο του της αποκαλύπτει ότι εκείνος είναι ο χαμένος της αδελφός.

Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς. Tη Βασιλική δεν την αλλάζω»

DESPOINIO.jpg

Ο Νικόλας την αγκαλιάζει με στοργή και συγκίνηση, εξηγώντας της ότι δεν πρέπει να νιώθει ντροπή για αυτό που κάνει και πως ο ίδιος θα φροντίσει να τη γλιτώσει σύντομα από την πορνεία και ότι θα είναι για πάντα στο πλευρό της. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Παπασπηλιόπουλος: Οι ψυχοκόρες και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε!

Ψυχοκόρες: Ο έρωτας Σώτου - Μαρίκας, η «Φροσάρα» και το twitter δίνει… ρέστα!

Μαριάννα Κιμούλη: Η Μαρίκα από τις Ψυχοκόρες άφησε άφωνη τη Μενεγάκη με την προσωπική της αποκάλυψη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved