Λιάγκας: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα στο Survivor και τον παρουσιαστή»
Media

Λιάγκας: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα στο Survivor και τον παρουσιαστή»

O Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor, το Voice, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης δεν δίστασε να πει τη γνώμη του στον αέρα του Πρωινού.

Ο Γιώργος ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος που του πιστώθηκε η επιτυχία του Survivor τα πρώτα χρόνια που το έκανε και δεν του πιστώνεται η αποτυχία του Survivor και αυτό είναι μεγάλη τύχη και προσόν για έναν παρουσιαστή. Αδιαμφισβήτητα είναι πολύ καλός παρουσιαστής για τέτοια προγράμματα ο Γιώργος. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε τα Survivor του 40% και πλέον τα Survivor του 7%. Όταν κάνει 40% ένα πρόγραμμα είναι ο καλύτερος παρουσιαστής στην Ελλάδα ο Λιανός και όταν κάνει 7% να είναι ο χειρότερος; Είναι ο ίδιος, είναι ή καλός ή κακός; Αν λέμε ότι ήταν καλός στο 40%, να λέμε ότι ήταν κακός και στο 7%, είναι δίκαιο αυτό; Όχι!».

Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον Άγιο Δομίνικο - Δέχθηκα τηλεφωνήματα από άλλα κανάλια για...

liagkas-1-e1717592223720.jpg

Και πρόσθεσε: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα, και τον παρουσιαστή. Αν ήμουν Acun, θα έβαζα τον Λιανό σε άλλο πρότζεκτ μου. Θα τον έβαζα στο Exathlon, να τον «ξεκουράσω». Στο πρόγραμμα που κάνει 7%, τα αλλάζεις όλα, δεν αφήνεις τίποτα ίδιο. Στο πρόγραμμα που κάνει 7% και σου φωνάζει «βαρέθηκα», τους αλλάζεις όλους. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ή ξεκουράζεις το ίδιο για κάνα δυο χρόνια».

Ένταση στο Πρωινό: «Έλεος! Σταμάτα...» - Διέκοψε την εκπομπή ο Λιάγκας & πήγε σε διαφημίσεις!

Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι»

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Δε μπορείς να λες τηλεδίκη το ρεπορτάζ!Είναι ντροπή» – Τα καρφιά στην Κουτσελίνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved