Δικηγόρος Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός: «Δέχθηκε 30 μπουνιές στο αυτοκίνητο από τον σύζυγό της»
Inside Stories

Δικηγόρος Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός: «Δέχθηκε 30 μπουνιές στο αυτοκίνητο από τον σύζυγό της»

Ο Θέμης Σοφός ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου η οποία σύμφωνα με παραδοχή του γνωστού δικηγόρου ξυλοκοπήθηκε άγρια το βράδυ της Κυριακής, 16/6, μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

O Θέμης Σοφός, από τις πρώτες κιόλας κουβέντες του, τόνισε τους πολλαπλούς ρόλους που έχει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τη μητρότητα, όσο και με την επαγγελματική της πορεία μέχρι σήμερα, επισημαίνοντας πως πλέον είναι μία βαρύτατα κακοποιημένη γυναίκα.

Κορομηλά: Νέα βέλη σε Κουτσελίνη– Ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων;

1718791482389-542334813-lytras-(1).jpg

«Προσπαθεί να αναρρώσει και σωματικά και ψυχολογικά» τόνισε ο Θέμης Σοφός και συνέχισε:

«Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι έχει συμβεί, προσβάλλει όλο τον νομικό κόσμο, ακούσαμε όλοι και διαβάσαμε τις θέσεις και θα κριθούν από τη δικαιοσύνη».

Στην ερώτηση αν ζήτησε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα, ο Θέμης Σοφός επεσήμανε πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στη δικονομία του μηνυτή.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρθηκε στο χθεσινό περιστατικό για το οποίο αναζητείται ακόμα ο Απόστολος Λύτρας στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στο αρχικό περιστατικό του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved