Κορομηλά: Νέα βέλη σε Κουτσελίνη– Ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων;
Showbiz

Κορομηλά: Νέα βέλη σε Κουτσελίνη– Ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο η Ζήνα Κουτσελίνη διαχειρίστηκε στην εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα, τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγο της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα.

Η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε μέσω X για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον γνωστό ποινικολόγο και «πέταξε νέα βέλη» κατά της Ζήνας Κουτσελίνη η οποία σήμεραείχε καλεσμένο τον δικηγόρο Σπύρο Ρομποτή, ο οποίος έκανε σφοδρή επίθεση κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Πολυζωγοπούλου: Eπίθεση εις βάρος της από δικηγόρο στην εκπομπή της Κουτσελίνη

Photo-shared-by-Zina-Koutselini-on-March-22-2024-tagging-@starchanneltv-@staralithies-and-@zinatovradi.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-eyeliner-makeup-suit-blazer-and-text..jpg

«Ξέρουμε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος και η συμπεριφορά μας ως παρουσιαστές και ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων οι οποίοι απαξιώνουν τα θύματα ξεπλένοντας τους θύτες; Με τα θύματα είμαστε. οκ; Αυτά υποστηρίζουμε κ ενθαρρύνουμε κ όχι τους μπαμπούλες!» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά: «Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγνώμη... άφεση αμαρτιών;»

koromila2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στο πρώτο tweet: «Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά».

koromila111.jpg

Αλμπάνης κατά Κουτσελίνη: «Δεν είχες να φας χάμπουργκερ Ζήνα μου, γιατί τότε υπήρχε μόνο η μπομπότα»

Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι»

Παυλίδου για Κουτσελίνη: «Η εν λόγω κυρία έκανε αγιογραφία και του δικού μου θύτη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved