Survivor 2024 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί μία ανάσα πριν τον ημιτελικό!
Media

Survivor 2024 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί μία ανάσα πριν τον ημιτελικό!

Survivor 2024: Συνήθως ως ο πιο άτυχος παίκτης θεωρείται εκείνος που ενώ φτάνει μέχρι την πηγή, τελικά δεν καταφέρνει να πιει νερό!

Αυτό ακριβώς θα δούμε απόψε και στο Survivor αφού ένας από τους πέντε φιναλίστ θα επιστρέψει στην Ελλάδα μία εβδομάδα νωρίτερα από τους υπόλοιπους για τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Λιάγκας: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα στο Survivor και τον παρουσιαστή»

survivor-5.jpg

Εκείνο που γνωρίζουμε από χθες (18/6) είναι ότι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης πάνε κατευθείαν στον ημιτελικό αφού κατάφεραν τις προηγούμενες ημέρες να κερδίσουν ασυλίες ώστε να μη βρίσκονται σε δεινή θέση.

Το αντίθετο όμως συμβαίνει με τη Δώρα Νικούλη, τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Ντάνιελ Νούρκα οι οποίοι ναι μεν θα αγωνιστούν απόψε, όμως είναι αβέβαιο αν θα καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι για να επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό.

Σήμερα (19/6) σας αποκαλύπτουμε ποιος από τους τρεις παραπάνω παίκτες θα φύγει στο... τσακ πριν το μεγάλο φινάλε του φετινού Survivor.

Όπως μαθαίνουμε ο λόγος για τη... μαμά του φετινού κύκλου του ριάλιτι, τη Δώρα που με υπομονή και επιμονή κατάφερε να κερδίσει φαβαρί, πηγαίνοντας όλο και πιο κοντά, κάθε φορά, προς τον τελικό. Απόψε, όμως, η Δώρα θα δει τον δρόμο να τελειώνει για εκείνη, γεγονός που θα στενοχωρήσει τόσο την ίδια όσο και όλους τους συμπαίκτες της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved