Παράδεισος – Εξηνταβελώνη: Το τέλος της ηρωίδας της: «Γλυκόπικρη γεύση»
Media

Παράδεισος – Εξηνταβελώνη: Το τέλος της ηρωίδας της: «Γλυκόπικρη γεύση»

ΠαράδεισοςΓια τον ρόλο της Αμαλίας μιλά η Νατάσα Εξηνταβελώνη ενώ μας μια μικρή γεύση από όσα θα συμβούν στο τελευταίο, συναρπαστικό επεισόδιο.

Πώς θα ήθελες να κλείσει ο κύκλος του Ντίνου και της Αμαλίας;

Πραγματικά σκεφτόμουν ότι οι σεναριογράφοι μας έρχονται σε δύσκολη θέση. Το συγκεκριμένο τρίπολο, Αμαλία - Ντίνος - Μιράντα, όπως έχει διαμορφωθεί, δεν λύνεται εύκολα και δεν μπορείς να πεις ποιο θα είναι το καλό τέλος, γιατί για να ευτυχήσει η Αμαλία με τον Ντίνο θα πρέπει η Μιράντα να διαλυθεί ψυχολογικά. Από την άλλη, δεν μπορεί να ευτυχήσει και η Μιράντα με τον Ντίνο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι τρεις ήρωες αγαπήθηκαν πολύ. 0 Ντίνος μπορεί να είναι ερωτευμένος με την Αμαλία, αλλά είχε μια μοναδική σχέση με τη Μιράντα, θα ήθελα να νικήσει ο έρωτας του Ντίνου και της Αμαλίας και να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τα πράγματα για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους και κυρίως για τη Μιράντα. Επειδή μου αρέσει το ευτυχισμένο τέλος, σκέφτομαι ότι ο Ντίνος θα μπορούσε να φύγει με την Αμαλία στο εξωτερικό. Η Μιράντα να μείνει πίσω, να έχει τον «Παράδεισο», να βρει έναν σύντροφο που να είναι στήριγμα για εκείνη και να μπορέσει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Αν τώρα δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, η εναλλακτική μου είναι όλοι να κάνουν μια νέα αρχή με νέους ανθρώπους, σε καινούρια περιβάλλοντα.

Ο Παράδεισος των κυριών-Spoiler: Συριοπούλου & Εξηνταβελώνη: «Κάποιοι θα πεθάνουν & κάποιοι θα...»

paradeisos.jpg

Πώς θα εξελιχθεί η ζωή της Αμαλίας;

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Αμαλία θα χάσει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή της και πολλά πράγματα που θεωρούσε κεκτημένα. Ομως, θα αντιμετωπίσει επίσης πολλές νέες καταστάσεις, σε καινούριες συνθήκες. Θα βρεθεί, τόσο εργασιακά όσο και οικογενειακά, σε πλαίσια που δεν το φαντάζονταν. Οπότε η ζωή της θα αλλάξει πολύ. Ενδεχομένως δεν θα τη δούμε στην πιο ευτυχισμένη συνθήκη της ζωής της, γιατί πολλά από τα πράγματα που θα γίνουν δεν τα περίμενε και δεν τα ευχόταν. Αλλά νομίζω ότι στο φινάλε θα υπάρχει η προοπτική να ευτυχήσει στο μέλλον. Επίσης, στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τους χαρακτήρες στο 2024. Επομένως πολλοί από αυτούς θα έχουν φύγει από τη ζωή, άλλοι θα είναι πια μεγάλοι, μωρά θα έχουν γίνει παιδιά. Θα δούμε τους χώρους πώς έχουν διαμορφωθεί στο σήμερα, που θεωρώ ότι έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

paradeisos-3-6.jpg

Τι γεύση σού άφησε το φινάλε της σειράς;

Γλυκόπικρη. Αλλά νομίζω ότι είναι εύστοχο το ότι η αίσθηση είναι γλυκόπικρη, γιατί, όπως προανέφερα, είχαν δημιουργηθεί ιστορίες οι οποίες με έναν τρόπο ήταν άλυτες. Δεν μπορούσες να πεις ότι αυτή η εξίσωση θα οδηγήσει κάπου ευχάριστα. Όμως το γεγονός ότι τους βλέπουμε στο μέλλον, με έναν τρόπο νομίζω μέσα μου πως δείχνει ότι πάντα η ζωή συνεχίζεται, πάντα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και πάντα όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Δηλαδή, το να μην μπορούν κάποιοι να πληγώσουν έναν άλλο άνθρωπο, το να μην μπορεί ένας έρωτας να ευοδωθεί νομίζω ότι συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Πηγή mytv

Μενεγάκη: Ενθουσιασμένη με την καλεσμένη της: «Είσαι πολύ ωραίο τυπάκι και ξεχωριστό»

Παράδεισος: Συγκλονισμένο το Twitter με τη σκηνή Γεωργακόπουλου-Εξηνταβελόνη -Τα αποθεωτικά σχόλια

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Έχω βρεθεί σε υγιείς συνθήκες και είπα ποτέ ξανά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved