Παγιδευμένοι – Θεοδωρακόπουλος: Ο μόνος τρόπος να δικαιωθεί είναι να επιστρέφει τον πόνο πίσω
Media

Παγιδευμένοι – Θεοδωρακόπουλος: Ο μόνος τρόπος να δικαιωθεί είναι να επιστρέφει τον πόνο πίσω

Ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος μας συστήθηκε τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν υποδυόμενος τον μυστηριώδη κι επικίνδυνο Ιάσονα Αλεξάνδρου, γιο του Αλέκου Χατζή στη δραματική αστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και με την ερμηνεία του κέντρισε το ενδιαφέρον μας.

Οι «Παγιδευμένοι» είναι η πρώτη σας μεγάλη τηλεοπτική συνεργασία και κληθήκατε να υποδυθείτε τον Ιάσονα, γιο του δαιμόνιου Αλέκου, που φαίνεται να έχει ακόμη περισσότερα χαρίσματα από τον πατέρα του, και όχι με την καλή έννοια.

«Θα συμφωνήσω πως είναι ένας τουλάχιστον χαρισματικός χαρακτήρας. Από την αρχή ήξερα πως στην προσπάθεια μου να τον καταλάβω, θα έρθω αντιμέτωπος με σκέψεις που ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να κάνω προσωπικά. Είναι μέρος του παιχνιδιού της δουλειάς μας να αγαπήσουμε τους χαρακτήρες μας ακόμη και όταν απέχουμε τόσο από αυτούς».

Παγιδευμένοι: Ο θρήνος της Άννας- Εκτός ελέγχου μετά τον θάνατο του εισαγγελέα Μαρκέτου

theodorakopoulos-(1).jpg

Σας προβλημάτισε το πώς θα αποδώσετε στην ερμηνεία σας έναν τόσο μυστηριώδη και αινιγματικό τύπο;

«Δεν θα είχε ιδιαίτερο υποκριτικό ενδιαφέρον να αντιμετωπιστεί διαφορετικό, θα ήταν τουλάχιστον μονοδιάστατο και θα αναγκαζόμουν να ακολουθήσω συμπεριφορές-μοτίβα, τα οποία δεν θα πήγαζαν από πραγματική ανάγκη. Σε αυτό ακριβώς στάθηκα και εγώ και προσπάθησα να βρω την κινητήριο δύναμη όλων αυτών των δράσεων που φαίνεται να κάνει».

Του αναγνωρίζουμε πάντως ότι είναι επικίνδυνα έξυπνος και ψυχρός. Εχει συναισθηματικό κόσμο άραγε και τι κρύβει;

«Είναι ένας χαρακτήρας με βεβαρημένο παρελθόν. Εχει βρεθεί μόνος του. Έχει βιώσει την απόρριψη, έχει πληγωθεί. Ο μόνος τρόπος να δικαιωθεί, πλέον, είναι να επιστρέφει τον πόνο πίσω. Υπήρξε μια καθαρή γραμμή από τους σκηνοθέτες σε σχέση με την προσέγγιση».

Πηγή tv24

Παγιδευμένοι: Η δίκη του Δημήτρη πλησιάζει

Παγιδευμένοι: Ο Χατζής στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved