Παγιδευμένοι: Η δίκη του Δημήτρη πλησιάζει
Media

Παγιδευμένοι: Η δίκη του Δημήτρη πλησιάζει

Παγιδευμένοι: Η Άννα ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον Χατζή και κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να μπορέσει να βρει στοιχεία και να αθωώσει τον Δημήτρη.

Συγχρόνως, ο Ιάσονας και ο Κώστας διψούν για εκδίκηση και βάζουν στο στόχαστρο τον Αλέκο και τη Λίνα, αντίστοιχα.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης κατηγορείται για διαφθορά- Οι περιλήψεις της εβδομάδας

pagidevmenoi.jpg

Ύστερα από την απρόσμενη φυλάκιση του Δημήτρη, ό οποίος κατηγορείται για υπόθεση διαφθοράς εξαιτίας κάποιων ψεύτικων στοιχείων που δημιούργησε σε βάρος του ο Ιάσονας, η Άννα κάνει τα πάντα για να τον σώσει. Μάλιστα, προκειμένου να τα καταφέρει, η δικηγόρος συνεργάζεται με τον Χατζή. Οι δυο τους συγκεντρώνουν τις απαραίτητες αποδείξεις για να ζητήσουν την αποφυλάκιση του εισαγγελέα Μαρκέτου, ωστόσο έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνουν και ανακαλύπτουν τη συνεργασία του Κώστα με τον Ιάσονα. Παράλληλα, αποκαλύπτεται και η πραγματική ταυτότητα του Κώστα, ότι δηλαδή είναι αδελφός του Άκη, και όλοι μένουν έκπληκτοι.

pagidevmenoi-(3).jpg

Οι μέρες κυλούν και η δίκη του Δημήτρη πλησιάζει, όμως η Άννα δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για την αθώωσή του και δεν ξέρει αν θα μπορέσει να βγάλει τον αγαπημένο της από τη φυλακή. Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, εντείνει τις έρευνες.

Πηγή mytv

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο

Παγιδευμένοι: Ένας νέος σύμμαχος αναμένεται να αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες

Παγιδευμένοι: Η Άννα ύποπτη για φόνο – «Τσακισμένη» από τον χαμό του Δημήτρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved