Μαζωνάκης: Η νέα εμφάνιση μετά τη διαμάχη με την αδελφή του & η απόφαση να μην κάνει πίσω!
Showbiz

Μαζωνάκης: Η νέα εμφάνιση μετά τη διαμάχη με την αδελφή του & η απόφαση να μην κάνει πίσω!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω, η οποία ως υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο τραγουδιστής έκανε νέα δημόσια εμφάνιση για να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης και μάλιστα έδειξε να περνάει πολύ καλά, παίρνοντας και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει αγαπημένες του επιτυχίες.

Νέο εξώδικο από Μαζωνάκη: «Η υπόθεση με θίγει σοβαρά... Οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά»

1716964577011-682521033-mazonakis.jpg

Στο μεταξύ όμως, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του η οποία μέχρι πρότινος ήταν το πιο έμπιστο πρόσωπο του περιβάλλοντός του.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής προσφάτως έκανε μία νέα ανακοίνωση, την οποία μάλιστα «υπέγραφε» ο ίδιος και όχι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεσή του.
Στην ανακοίνωσή του λοιπόν, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση... Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.
Γιώργος Μαζωνάκης

ΥΓ.: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά.
Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».

mazo-me-vaso.jpg

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο τραγουδιστής είναι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο προκειμένου να λάβει οριστικά τέλος οποιαδήποτε εκκρεμότητα τον αφορά ενδοοικογενειακά.

Δείτε στιγμιότυπα από τη διασκέδασή του στον Πέτρο Ιακωβίδη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved