Λύτρας: Οι λόγοι που δεν έχει εξεταστεί από τις Αρχές το αυτοκίνητο στο οποίο έγινε ο ξυλοδαρμός
Media

Λύτρας: Οι λόγοι που δεν έχει εξεταστεί από τις Αρχές το αυτοκίνητο στο οποίο έγινε ο ξυλοδαρμός

Super Κατερίνα: Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και ανέλυσε τους λόγους που ακόμα δεν έχει εξεταστεί το αυτοκίνητο του μέσα στο οποίο ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

 

Αρχικά ανέφερε: «Επικουρικά θα έπρεπε να εξεταστεί το αυτοκίνητο. Από τη στιγμή που έχουμε καθ’ ομολογίαν δράστη, ανάλυση του συμβάντος και μία πλήρη προανάκριση που όλα εγγράφονται μέσα και να εξεταστεί επικουρικά θα είναι τυπικός ο λόγος. Βεβαίως, θα έπρεπε να υπάρχει τυπικός λόγος, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη ουσία σε όλη την υπόθεση από τη στιγμή που έχουμε καθ’ ομολογίαν δράστη.»

Άφωνη η Καινούργιου:Για ποιο λόγο πήρε 500 followers; Υπάρχει λόγος που κάποιος ακολουθεί τον Λύτρα;

super-katerina.jpg

Και πρόσθεσε ο Μπαλάσκας: «Όσον αφορά την εξέταση του αυτοκινήτου, πηγαίνει στον τομέα με τα πειστήρια, όπου καταδεικνύεται από τα ευρήματα ότι αυτή η πράξη τελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν θα αλλάξει τίποτα, απλά θα γραφτεί σε ένα χαρτί ότι η πράξη του ξυλοδαρμού ετελέσθη μέσα στο αυτοκίνητο, πράγμα το οποίο δεν έχει αρνηθεί κανένας. Να εξεταστεί, αλλά δεν υπάρχει λόγος».

porse-lytras.jpg

Και η Χρίσλα γεωργακοπούλου τόνισε: «Αν έψαχναν άγνωστο δράστη για ένα επεισόδιο που έχει γίνει μέσα στο αυτοκίνητο, τότε θα εξέταζαν το αυτοκίνητο για αποτυπώματα και ίχνη DNA. Επίσης, θα εξεταζόταν και η σκάλα αν συνέχιζαν να επιμένουν και οι δύο ότι ήταν πτώση».

Απόστολος Λύτρας: Το νέο «θερμό» επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού - Η αποκάλυψη του Πρωινού

Πολυζωγοπούλου: «Είναι ακόμη σε σοκ & πολύ φοβισμένη» – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πεθερού της

Το ξέσπασμα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «Διαρρέονται ψέματα εις βάρος μου, προσπαθούν να...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved