Δώρα Νικολή στο gossip-tv: «Είτε τούς αρέσει είτε δεν τους αρέσει, η Δαλάκα θέλω να κερδίσει»
Media

Δώρα Νικολή στο gossip-tv: «Είτε τούς αρέσει είτε δεν τους αρέσει, η Δαλάκα θέλω να κερδίσει»

Η Δώρα Νικολή βρέθηκε απόψε (25/6) στον ημιτελικό του Survivor 2024 και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τους 4 φιναλίστ αλλά και ποιον θέλει να δει νικητή! 

Η παίκτρια που όλοι φώναζαν «μαμά» μέσα στο παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει μέχρι την πεντάδα αλλά όχι και στους 4 φιναλίστ, μίλησε για τα συναισθήματά της μετά από μία τέτοια εμπειρία ενώ δεν έκρυψε ότι μετάνιωσε που δεν μιλούσε όσο θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο για όλα εκείνα που την ενοχλούσαν.

Survivor 2024: Άλλος άνθρωπος η Δώρα Νικολή - Πήγε στη Σκορδά και η αλλαγή είναι θεαματική

survivor-dora-nikoli.jpg.webp

«Καταρχάς είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω φτάσει στην πεντάδα» είπε και συνέχισε: «Εννοείται πως θα ήθελα να είμαι στην τετράδα και να διεκδικήσω το μεγάλο έπαθλο. Αυτό ήταν το όνειρό μου άλλωστε από την αρχή. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Τα παιδιά και τα τέσσερα είναι πάρα πολύ καλά και να κερδίσει ο καλύτερος.

- Περίμενες αυτούς τους τέσσερις στον τελικό;

Περίμενα, Φάνη, Δαλάκα, Ντάνιελ και εμένα αλλά κατάφερε ο Γκιουλέκας να περάσει, οπότε όλα καλά.

- Θα άλλαζες κάτι σε αυτή τη διαδρομή που έκανες τόσους μήνες;

Ίσως θα άλλαζα το να μην κλείνω το στόμα μου και να μιλάω πιο πολύ σε πράγματα τα οποία με ενοχλούσαν ή με πείραζαν και ίσως με κρατούσαν πίσω και ψυχολογικά. Δεν είναι ότι ήμουν ψεύτικη ή δεν έλεγα κάτι που ήθελα γιατί πάντα όταν γίνεται κάτι είμαι στη μέση… Δεν θεωρώ πάντα ότι φταίει κάποιος απλά κάποιες φορές με ενοχλούσαν κάποια πράγματα θα τα εξέφραζα. Σε ενδεχόμενη περίπτωση να ξαναπάω, θα εκφράζω τη γνώμη μου πιο πολλές φορές και θα λέω αυτό που με ενοχλεί πολύ πιο εύκολα.

- Μία πρόβλεψη για τον νικητή;

Θεωρώ ότι ο Φάνης θα είναι στον τελικό. Από εκεί και πέρα, όπως ξέρουν όλοι, είτε τούς αρέσει είτε δεν τους αρέσει, η φίλη μου η Κατερίνα (Δαλάκα) για πολλούς λόγους, λόγω του ότι είναι πρωταθλήτρια στη ζωή της και πάρα πολύ δυνατή και ξέρει να χειρίζεται τον κόσμο θεωρώ ότι αν είναι ίση με τον Φάνη, υπερτερεί λίγο σε αυτό η Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved