Σταμάτης Ταλαδιανός στο gossip-tv: «Το Survivor ήταν για μένα ένα roller coaster συναισθημάτων»
Media

Σταμάτης Ταλαδιανός στο gossip-tv: «Το Survivor ήταν για μένα ένα roller coaster συναισθημάτων»

O Σταμάτης Ταλαδιανός ο οποίος στο Survivor 2024 έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να φτάσει όσο πιο μακριά μπορούσε στο παιχνίδι και δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αποψινό (25/6) μεγάλο ημιτελικό. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ζήσω τον ημιτελικό και θα δω μαζί με τα παιδιά τους 4 που είναι φιναλίστ, όλο αυτό το υπερθέαμα, για πρώτη φορά που θα είναι παρκούρ από κοντά, και θα το δουν και οι τηλεθεατές» ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού επιχειρηματία στο gossip-tv και συνέχισε λέγοντας:

Δώρα Νικολή στο gossip-tv: «Είτε τούς αρέσει είτε δεν τους αρέσει, η Δαλάκα θέλω να κερδίσει»

«Είναι ένα περίεργο συναίσθημα καθώς όταν ζεις το παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο και αυτό φτάνει στο τέλος του, θα ήθελες και εσύ να βρίσκεσαι εκεί για να μπορείς να γευτείς κάτι από όλο αυτό. Παρ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία μου στο παιχνίδι και είμαι εδώ για να στηρίξω τα παιδιά, να στηρίξω σίγουρα τον Φάνη και τον Ντάνιελ που είμαστε φίλοι».

- Αν έβαζες έναν τίτλο σε αυτή την εμπειρία, ποιος θα ήταν αυτός;

Αυτό που θα μπορούσα να πω για την εμπειρία τη δική μου θα ήταν «ένα roller coaster συναισθημάτων καθημερινά. Δηλαδή μία μάχη με τον εαυτό μου, με τον Σταμάτη με την ψυχολογία του, με τα συναισθήματά του, να καταφέρνει να επιβιώσει και στα παρκούρ και εκτός παρκούρ και πιστεύω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα.

- Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος παίκτης που αδικήθηκε και έπρεπε να είναι στους 4;

Δεν ξέρω ακριβώς γιατί έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια ήταν αγωνιστικά, οπότε υπήρχαν πάρα πολλές ευκαιρίες για κάποιον που θα μπορούσε αν έχανε στην πρώτη μονομαχία να πάει στη δεύτερη και να μπορέσει να μείνεις. Οπότε πιστεύω ότι τα παιδιά που έχουν φτάσει ως εδώ είναι αυτοί που αξίζανε και είχαν σταθερή πορεία. Οπότε θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και όλοι οι υπόλοιποι δώσαμε το 100% του εαυτού μας. Σίγουρα μπορεί να υπήρξαν κάποιες μέρες που να μην ήταν καλές αλλά νομίζω ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα στη ζωή και έτσι συνέβη και εδώ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved