Survivor 2024: Λεπτό προς λεπτό όσα δεν έδειχναν οι κάμερες στον μεγάλο ημιτελικό!
Media

Survivor 2024: Λεπτό προς λεπτό όσα δεν έδειχναν οι κάμερες στον μεγάλο ημιτελικό!

Survivor 2024: Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς στο Άλσος Γαλατσίου για να υποδεχτούν τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού και όλους τους πρωταγωνιστές του φετινού κύκλου του ριάλιτι παιχνιδιού. 

Τo gossip-tv φυσικά ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα και να μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όσα συνέβαιναν τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Survivor 2024: Πρώην παίκτης στη βραδιά του ημιτελικού έφτασε με τον... παπαγάλο του

972653b7-ac2c-4e16-b31b-991217180f32.jpg

Μετά την άφιξη των περισσότερων από τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού και την οδηγία να βρεθούν στον χώρο όπου θα φιλοξενούνταν η μεγάλη βραδιά, όλοι πήραν τις θέσεις τους.

d6d3c8af-bf57-40e7-83a5-6b1b0a3554e0-(1).jpg

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιανός, παλιά -πλέον- καραβάνα σε παρουσιάσεις τέτοιων τηλεοπτικών events, βρισκόταν σε συνεχή συνεννόηση με τους κάμερα μαν και τους ηχολήπτες προκειμένου να είναι και εκείνος σίγουρος για το άρτιο αποτέλεσμα του live. Ένα τηλεοπτικό προϊόν που όσοι έχουν κάνει, λένε πως είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό.

Όταν πλέον ο παρουσιαστής ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα και λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η live μετάδοση, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στις κερκίδες όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οι πρώην παίκτες του Survivor και φυσικά δεν αρκέστηκε σε έναν χαιρετισμό αλλά έκανε και πλάκα μαζί τους, ειδικά με τη Δώρα για την οποία έβγαλε και... στιχάκι, θέλοντας φυσικά να την πειράξει.

Όσο για τον στίβο μάχης που στήθηκε στο Άλσος Γαλατσίου και για πρώτη φορά θα γίνονταν αγώνες μεταξύ παικτών επί ελληνικού εδάφους και όχι στον Άγιο Δομίνικο, αυτός δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα αυτούς που είχαμε συνηθίσει. Πάρτε μία ιδέα παρακάτω:

Στο πρώτο break, όλοι οι παίκτες έλαβαν οδηγίες για το πώς να κινούνται στον χώρο κατά τη διάρκεια του live

Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς στο ξεκίνημά της ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκαν οι τέσσερις φιναλίστ οι οποίοι και κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα:

Λίγο πριν δούμε τις μονομαχίες στον στίβο μάχης που στήθηκε στο Άλσος Γαλατσίου, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του παιχνιδιού τσέκαραν ότι όλα είναι στη θέση τους για να αρχίσουν οι αγώνες.

Όταν ξεκίνησαν οι μάχες, οι πρώην παίκτες έδειξαν ξεκάθαρα τις προτιμήσεις τους για το ποιος θέλουν να κερδίσει. Ο Αλέξης Παππάς για παράδειγμα βρέθηκε από νωρίς στο πλευρό του Ντάνιελ και μάλιστα κάποια στιγμή πήγε σε ένα διάλειμμα κοντά του προκειμένου να τον συμβουλέψει για τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί στον στίβο μάχης όταν ο Φάνης Μπολέτσης κατάφερε να κερδίσει τον Ντάνιελ και έτσι να εξασφαλίσει τη θέση του για τον τελικό. Δείτε τι έγινε στα παρασκήνια:

Ο Φάνης «πνίγηκε» από αγκαλιές και συγχαρητήρια από τους φαν του που έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη νίκη του και την κατάκτηση μιας θέσης στον τελικό:

Καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων του ημιτελικού, ο Τζέιμς Καφετζής βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του καλού του φίλου, Γιώργου Γκιουλέκα, εμψυχώνοντάς τον για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον στίβο μάχης.

Στο μεταξύ και ενώ έπεφταν διαφημίσεις για τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τον ημιτελικό, η Κατερίνα Δαλάκα υπέγραφε αυτόγραφα και έβγαζε selfie με τους φαν της:

Όταν ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε με σκορ 4-1 τον Γιώργο Γκιουλέκα, «πετώντας» τον ουσιαστικά από τον αυριανό (26/6) τελικό, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιάννης Περπατάρης, στενοχωρημένοι «έπνιξαν τον πόνο τους» στην μπάλα. Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Δείτε τι γινόταν στον στίβο μάχης μετά την ανάδειξη των φιναλίστ του μεγάλου τελικού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved