Media

Survivor 2024: Πρώην παίκτης στη βραδιά του ημιτελικού έφτασε με τον... παπαγάλο του

Survivor 2024: Μάλλον δεν κάνει χώρια του ή ήθελε να κάνει τη διαφορά τη βραδιά του ημιτελικού

Πρώην παίκτης στη βραδιά του ημιτελικού έφτασε με τον... παπαγάλο του κι έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργουδάκη, ο οποίος κατέφθασε στο Άλσος Γαλατσίου με τον... παπαγάλο του!

Survivor Ημιτελικός – Παπαχαραλάμπους: «Η εμπειρία στο Survivor είναι ένα ηφαίστειο συναισθημάτων»

Όπως θα δεις και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv ο πρώην παίκτης έφερε ενθουσιασμό με την άφιξή του ενώ ο καταπράσινος παπαγάλος του δεν κουνήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από τον ώμο του.

0b06b93c-8f84-42d5-95d2-df9871d27364.jpg

Ο 21χρονος παίκτης είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στο καλλίγραμμο σώμα του και τις αθλητικές του επιδόσεις, δύο στοιχεία που μαρτυρούν την καλή σχέση του με τον αθλητισμό και τη γυμναστική.

survivor-aggelos-georgoudakis.jpg.webp

Ωστόσο να θυμίσουμε πως πολυσυζητήθηκε χάρη στην κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια. «Με έχει πικράνει αλλά το έχω ξεπεράσει. Δεν είναι βατραχάνθρωπος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Προσπάθησε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση στους καταδρομείς αλλά εγκατέλειψε στις τρεις εβδομάδες. Δεν την έχει τελειώσει», είχε δηλώσει ο Τάκης ενώ με τη σειρά του εκείνος είχε πει πως: «Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει και στην ίδια την παραγωγή.

07406366-5a57-408b-b32f-3cb44b289761.jpg

Μου είπε ότι δεν γίνεται να πάρουν δύο από το Αίγιο και ντρέπομαι να πω και τι είπε. Μου τα είπε ο ίδιος. Ότι εγώ θα σε πολεμήσω και θα πάρω την παραγωγή και θα λέω αυτά, και θα βγαίνω και θα λέω άλλα και του λέω κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Ήθελε να ξαναμπεί πάρα πολύ και μου είπε ότι είπα ότι είμαι μαθητής του, που εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο».

Δώρα Νικολή στο gossip-tv: «Είτε τούς αρέσει είτε δεν τους αρέσει, η Δαλάκα θέλω να κερδίσει»

Το gossip-tv στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 2024! Οι στίβοι μάχης και η άφιξη των πρώην παικτών

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved