Survivor 2024 Ημιτελικός - Γκιουλέκας: «Και εγώ άξιζα να είμαι τελικό αλλά ήταν καλύτεροι οι άλλοι»
2027215
Media

Survivor 2024 Ημιτελικός - Γκιουλέκας: «Και εγώ άξιζα να είμαι τελικό αλλά ήταν καλύτεροι οι άλλοι»

Survivor 2024 Ημιτελικός: Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν φέτος ο παίκτης που έφτασε στην πηγή αλλά δεν θα... πιει νερό αφού αποκλείστηκε από τον αυριανό (26/6) μεγάλο τελικό! 

Ο Γκιουλέκας, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε, έχασε αρχικά από την Δαλάκα και μετά από τον Ντάνιελ ο οποίος τελικά πέρασε ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ του παιχνιδιού.

Survivor 2024: Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα στον μεγάλο τελικό!

survivor.jpg

Λίγη ώρα μετά από την ήττα του, ο Γιώργος, φανερά κουρασμένος αλλά και ανακουφισμένος που ένα τόσο περιπετειώδες αλλά και δύσκολο -όπως παραδέχτηκε ο ίδιος- ταξίδι έφτασε στο τέλος του, μίλησε στο gossip-tv για την εμπειρία του.

«Χαίρομαι που τελείωσε το παιχνίδι» παραδέχτηκε αρχικά ο Γιώργος Γκιουλέκας και συνέχισε: «Ήταν απίθανη εμπειρία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί στην αρχή ξεκίνησαν όλα «δεξιά» που λέμε, ήταν όλα τέλεια, με την ομάδα, με τους αντιπάλους, έφερνα νίκες… Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα, το απολάμβανα. Στο τέλος μού βγήκε λίγο παραπάνω πίεση, λίγο παραπάνω το ζόρι, το ψυχολογικό κυρίως και το σωματικό, παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ τυχερός γιατί κέρδισα ένα αμάξι. Το χαίρομαι πάρα πολύ».

Όσο για τους άλλους τρεις φιναλίστ του ημιτελικού που πέρασαν τελικά και στον τελικό, τον Φάνη Μπολέτση, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ντάνιελ Νούρκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας σημείωσε: «Είναι τρεις εκπληκτικοί παίκτες… Ο Φάνης, δεν το συζητάμε, δεν είχε ούτε μία κακή εβδομάδα σε όλο το παιχνίδι… Ο Ντάνιελ όλο ανέβαινε, ανέβαινε… Μας τσαλάκωσε… Η Κατερίνα είναι η Κατερίνα και αξίζουν και οι τρεις να βρίσκονται στον τελικό…. Καλά και εγώ άξιζα αλλά ήταν καλύτεροι οι άλλοι… Τι να πω παιδιά; Μόνο χαρά νιώθω γιατί βγαίνει όλη αυτή η πίεση από πάνω σου. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τόσα άτομα… Εκεί μπορεί να άραζες με κάποιους τρεις εβδομάδες, ή δύο μήνες και λες ‘’τους ξέρω χρόνια’’. Όποιος με στήριξε τον ευχαριστώ αλλά και όποιον δεν με στήριξε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Γκιουλέκα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved