Survivor 2024: Αυτή είναι η σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία - Τα τρυφερά φιλιά on camera!
Media

Survivor 2024: Αυτή είναι η σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία - Τα τρυφερά φιλιά on camera!

Survivor 2024: Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του αποψινού (25/6) ημιτελικού ήταν όταν οι 4 φιναλίστ συνάντησαν μετά από καιρό τους δικούς τους ανθρώπους. 

Ο μόνος που εκτός από τους γονείς του συνάντησε και την αγαπημένη του ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα ο οποίος μετά τη μεγάλη και πολύ συγκινητική αγκαλιά με τη μητέρα του και τον πατέρα του, έσπευσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τρυφερά τη σύντροφό του, Στεφανία.

Survivor 2024: Οι φιναλίστ συναντούν τους γονείς τους μετά από 6 μήνες! Οι αγκαλιές & οι προβλέψεις!

mama-ntaniel.jpg

«Έχει αλλάξει πολύ, έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά του, το μούσι του» είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του γνωστού ηθοποιού ο οποίος δεν σταμάτησε να κρατάει από το χέρι σφιχτά την αγαπημένη του, Στεφανία.

«Επιτέλους, μετά από τα έπαθλα επικοινωνίας που είχα… ματώσει για να κερδίσω και να ακούσω την κοπέλα μου, την είδα από κοντά! Είναι τρομερό το συναίσθημα που από ένα ηχητικό, ή μια βίντεοκλήση, ξαφνικά πας στο live», σχολίασε ο Ντάνιελ.

syntrofos-ntaniel.jpg

Η Στεφανία, σε ένα έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα του Ντάνιελ τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε πει για εκείνον στο μήνυμά της: «Αγάπη μου είμαι τόσο περήφανη για σένα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Συνέχισε να είσαι αληθινός στον εαυτό σου και να μην ξεχνάς πως οι δικοί σου άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι. Να θυμάσαι πως, αν και δεν είμαστε μαζί, και δεν μιλάμε, οι σκέψεις μου είναι πάντα μαζί σου. Μου λείπεις απίστευτα και στον Μαϊλούκο μας, σε περιμένουμε για όσο χρειαστεί. Άλλωστε, τι είναι έξι μήνες μπροστά σε μια ζωή; Απόλαυσέ το, σε φιλώ και σε σκέφτομαι, η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια».

Δείτε παρακάτω το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές κατά τη συνάντησή του μετά από σχεδόν έξι μήνες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved