Ψυχοκόρες: Η εκδίκηση της Δεσποινιώς- Κολλάει σύφιλη τον Κοσμά! Οι περιλήψεις των επεισοδίων
Media

Ψυχοκόρες: Η εκδίκηση της Δεσποινιώς- Κολλάει σύφιλη τον Κοσμά! Οι περιλήψεις των επεισοδίων

 Ψυχοκόρες: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας.

Την ώρα που η Χριστίνα βοηθάει τη Βασιλική να γλιτώσει από την εξορία, ο Λεωνίδας σώζει τη ζωή του Ερμή. Εν τω μεταξύ, η Δεσποινιώ μαθαίνει ότι έχει σύφιλη και κάνει έρωτα με τον Κοσμά για να τον κολλήσει, ενώ η Νέλλα δίνει κατάθεση στην Αστυνομία. Παράλληλα, η Φρόσω ανακαλύπτει το πτώμα του Μέλιου.

PSYXOKORES-EP.-51-(13).jpg

Στην εξορία όπου βρίσκεται η Βασιλική αντιμετωπίζει τεράστιο κίνδυνο, καθώς ο Χατζής αποφασίζει να τη σκοτώσει. Έτσι, τη στήνει έξω από την καλύβα που μένει μαζί με την Πελαγία και μόλις τη βλέπει να βγαίνει από εκεί την πυροβολεί. Ωστόσο, ο διοικητής έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος, χωρίς να το γνωρίζει, καθώς η γυναίκα που σκότωσε είναι η Πελαγία. Αμέσως δίνει εντολή στη Χριστίνα να πετάξει τη σορό της γυναίκας. Έτσι, η δεσμοφύλακας, που αντιλαμβάνεται ότι ο επικίνδυνος άντρας δεν έχει καταλάβει ποια είναι τελικά αυτή που σκότωσε, λέει στην πρώην ψυχοκόρη να κλέψει την ταυτότητα της νεκρής για να σωθεί από την εξορία.

PSYXOKORES-EP.-46-(1).jpg

Παράλληλα, ο Παύλος μοιράζεται το σχέδιό του να πολιτευτεί με τη Μάγια, ενώ τσακώνεται με τον Κοντόπουλο διότι δεν θέλει να δοθεί χάρη στη Βασιλική. Εν τω μεταξύ, το ανδρόγυνο αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του Νέστορα και όταν εκείνος απειλεί τη ζωή τους ο Λεωνίδας σώζει τον Ερμή. Ο νεαρός είναι συγκλονισμένος ύστερα από όσα συνέβησαν, ενώ ο Παύλος κάνει κάποιες επαφές για να μάθει πληροφορίες για τη Βασιλική. Τότε η Χριστίνα, που έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης της κοπέλας με ψεύτικο όνομα, του ανακοινώνει ότι η Πολύζου είναι νεκρή, καταρρακώνοντάς τον.

Η Νέλλα δίνει κατάθεση για την εξαφάνιση της Άννας

PSYXOKORES-EP.-46-(10).jpg

Η Μαρίκα μετακομίζει στο σπίτι του μέλλοντα συζύγου της, του διπλωμάτη Πολίτη. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τη μοδίστρα για να ράψει φορέματα και νυφικό και τη ρωτάει να μάθει νέα της Δεσποινιώς. Έτσι, ενημερώνεται ότι η αδελφή της κέρδισε έναν τίτλο στα καλλιστεία και πως ο Τάσος είναι νεκρός. Ύστερα από λίγες ημέρες, η Μαρίκα βλέπει μία φωτογραφία του γιου του Πολίτη και ταράζεται, καθώς είναι ο νεαρός αντάρτης που έκρυβε και φρόντιζε ο πατέρας της στο σπίτι τους. Αμέσως εξιστορεί τα πάντα στον Πολίτη και εκείνος μαθαίνει πώς ήταν το τέλος του γιου του. Από την άλλη, ο Πόντος, ο προστάτης των κοριτσιών της Μαρί, δείχνει συμπάθεια στη Δεσποινιώ, ενώ εκείνη μαθαίνει ότι είναι άρρωστη και συγκλονίζεται. Η κοπέλα έχει κολλήσει σύφιλη και η ζωή της οδηγείται στο τέλος...

PSYXOKORES-EP.-46-(9).jpg

Μια μέρα, ο Κοσμάς πηγαίνει εκεί όπου εκδίδεται η Δεσποινιώ. Η τελευταία μόλις τον βλέπει αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της για όσα της έκανε το πρώην αφεντικό της. Έτσι, λοιπόν, κάνει έρωτα μαζί του και στη συνέχεια του αποκαλύπτει με ικανοποίηση ότι έχει σύφιλη και πως κόλλησε και εκείνον. Όπως είναι φυσικό, ο άντρας σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Την επομένη, η Δεσποινιώ συναντάει έναν φαντάρο, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, είναι ο χαμένος της αδελφός, ο Νικόλας. Μαζί επισκέπτονται έναν γιατρό και βλέποντάς τον με έκπληξη διαπιστώνει ότι πρόκειται για τον Σώτο. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία οδηγεί τον Κάλλια στο τμήμα για ανάκριση και αναζητά τον Κοσμά, που κρύβεται. Εντω μεταξύ, μετά από έναν έντονό καβγά με τη Νέλλα, η Αρχοντούλα ξεθάβει το ματωμένο πουκάμισο του Κοσμά και πηγαίνει στην Αστυνομία.

PSYXOKORES-EP.-46-(11).jpg

Τότε ένας αστυνόμος επισκέπτεται τη Νέλλα και της κάνει ερωτήσεις για την εξαφάνιση της Άννας. Εκείνη αποφασισμένη να προστατεύσει τον άντρα της λέει ψέματα στις Αρχές. Παράλληλα, ο Κοσμάς, ενώ ετοιμάζεται να το σκάσει χωρίς τη Νέλλα, οδηγείται στην Αστυνομία για ανάκριση για τις οικονομικές παραβάσεις και προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον νεκρό Αρδίτη.

Η Φρόσω ανακαλύπτει το πτώμα του Μελιού

PSYXOKORES-EP.-51-(4).jpg

Η Ευανθία γυρίζει ξαφνικά στο σπίτι, την ώρα που η Φρόσω βγαίνει από το πηγάδι συγκλονισμένη, καθώς ανακάλυψε το πτώμα του Μέλιου. Αμέσως λέει στον Βελλή πως θέλει τη βοήθειά του για να σκοτώσει την Ευανθία και πως θα του δώσει τα αρχαία που αναζητά. Την ίδια στιγμή, η Ευανθία ετοιμάζεται να μετακομίσει με τα παιδιά στην Αθήνα. Η Φρόσω παραμονεύει για να τη σκοτώσει αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια, καθώς τα παιδιά παρασύρονται στο ποτάμι...

PSYXOKORES-EP.-51-(5).jpg

Η Ευανθία σώζει τα αγορόκια, ενώ την επόμενη ημέρα η Φρόσω ζητάει εξηγήσεις για την απόφαση της αφεντικίνας της να φύγει στην Αθήνα. Παράλληλα, ο Βελλής πιέζει την ψυχοκόρη για να του δώσει τα αρχαία. Το ίδιο βράδυ, η Φρόσω και η Ευανθία έρχονται αντιμέτωπες με τον Βελλή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει τα αρχαία. Τελικά, ο άντρας πέφτει νεκρός καθώς η Φρόσω τον πυροβολεί.

Διαβάστε επισης:

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος συνάντησε τη Δεσποινιώ ξανά και το twitter λύγισε!

Ψυχοκόρες: Το twitter λυπήθηκε τη Νέλλα, αποθέωσε τη Φρόσω κι «έκλαψε» για τον Ασημάκη

Ψυχοκόρες: Δραματικές στιγμές - Νεκροί Κοσμάς και Νέλλα - Η Δεσποινιώ βρίσκει τον αδελφό της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved