Σασμός φινάλε: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Βασιλικής – Έγκυος η Αργυρώ
Media

Σασμός φινάλε: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Βασιλικής – Έγκυος η Αργυρώ

Σασμός: Σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς του ALPHA, και τα επεισόδια της εβδομάδας αναμένεται να είναι συγκλονιστικά και ανατρεπτικά. Η Βασιλική φτάνει στα όρια της παράνοιας, ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ επισφραγίζουν τον σασμό με τον γάμο τους.

Έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν προβολής, η ιστορία του Σασμού φτάνει στο τέλος της και αναμένουμε να παρακολουθήσουμε το τελευταίο, συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς.

Σασμός: Θρήνος- Ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό και ξεψυχά

sasmos_3011.jpg

Τα γεγονότα στην Άνω Ποριά εξελίσσονται με τρόπο που κανείς δεν περιμένει και όλοι οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους, τις αποφάσεις τους, τραγικά γεγονότα και ανομολόγητα μυστικά. Ο «Σασμός» ξεκίνησε την προβολή του με τη δολοφονία του Στεφανή, γεγονός που έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων, και έτσι θα κλείσει. Με την τιμωρία του δολοφόνου του, του Μαθιού. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Μαθιός ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον ξάδελφό του, προκειμένου να γλιτώσει η Βασιλική από τη δυστυχία που της προσέφερε ο άντρας της, και όλοι ξαφνιάζονται και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα αστραπής στο χωριό και ένα πέπλο τρόμου απλώνεται και πάλι, καθώς θεωρούν βέβαιο πως οι Βρουλάκηδες θα θελήσουν εκδίκηση για όσους χάθηκαν εξαιτίας του Μαθιού.

Σασμός - Ευγενία Σαμαρά: «Τρία χρόνια περιμέναμε να παντρευτώ»

sasmos_alphatv_official_1713366021_3348279316859008761_48173490470.jpg

Ο Παντελής ζητάει από τον Μανόλη να μείνουν στο Ρέθυμνο, δίπλα στη Θοδώρα. Ωστόσο, ο νεαρός τού ανακοινώνει πως έχει αποφασίσει να φύγει μια για πάντα από το χωριό προκειμένου να αφήσει πίσω του τις άσχημες μνήμες. Παράλληλα, όπως θα δούμε, και ο Χρήστος καλεί τη Στέλλα στο γραφείο του για να της ανακοινώσει κάτι ξαφνικό. Συγκεκριμένα, της ζητάει να εγκαταλείψουν την Άνω Ποριά και να κάνουν μια νέα αρχή. Κι όσο κάποιοι οργανώνουν τη νέα τους ζωή, Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση.


Παντρευονται Αργυρώ- Αστέρης- Έρχεται ο σασμός

Σασμός: Η Καλλιόπη ορίζει το φινάλε - «Τέλος με το αίμα! Έχασα το παιδί μου, θέλω μόνο... σασμό»

sasmos_alphatv_official_1712906129_3344421472703674435_48173490470.jpg


Η παρουσία του Ρούσσου στο χωριό έχει προκαλέσει την οργή του Αντρέα και μάλιστα έγινε η αφορμή της επιστροφής του. Ο Τηλέμαχος μαθαίνει τι συνέβη στο παρελθόν και επιτίθεται στον Ρούσσο, αλλά ο Παύλος τον επιπλήττει για τη συμπεριφορά του. Λίγο μετά, ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, ο άντρας θυσιάζεται για να σώσει τον Ρούσσο, στον οποίο έχει στήσει ενέδρα θανάτου ο Αντρέας, και τραυματίζεται θανάσιμα. Ο Μαθιός, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, υποκύπτει στα τραύματά του και μάλιστα αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Βασιλικής.

sasmos_alphatv_official_1717340415_3381618959407351998_48173490470.jpg

Η τελευταία βυθίζεται στη θλίψη ακόμη μία φορά και κανείς δεν μπορεί να την επαναφέρει. Ούτε καν το μωρό της μπορεί να την κάνει να σκεφτεί αισιόδοξα. Η Βασιλική βρίσκεται στα όρια της τρέλας και έχοντας τη μικρή Ματθίλδη στην αγκαλιά της θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Πηγαίνει στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πηδήξει, καθώς πιστεύει πως έτσι θα βρεθεί ξανά κοντά στον Μαθιό και τον Νικηφόρο. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, φαντάζεται πως βλέπει μπροστά της τον Μαθιό, ο οποίος της ζητάει. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της

Λαμπροπούλου – Πρωτόπαππα: Από το Σασμό σε νέα σειρά στον Ant1

Σασμός-Υπόκλιση στο Τwitter για το «κουκλοζεύγαρο»: «Να βλέπαμε τόσο συχνά ωραίες σκηνές…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved