Survivor 2024: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα
Media

Survivor 2024: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα

Survivor Τελικός: Η στιγμή που περιμέναμε για μήνες, έφτασε! Μεγάλος νικητής του Survivor 2024 ο Ντάνιελ Νούρκα

Πέρασαν έξι ολόκληροι μήνες για να φτάσουμε στον αποψινό μεγάλο τελικό με έπαθλο για τον νικητή επιπλέον 100.000 ευρώ από το ποσό που είχε συμφωνήσει για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο κάθε εβδομάδα.

Survivor 2024: Αυτή είναι η σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία - Τα τρυφερά φιλιά on camera!

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι οι παίκτες από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα ήταν πάρα πολλές.

20240626211549_6Z3A0810.jpg

Ειδικά για τους τρεις φιναλίστ, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνη Μπολέτση και Ντάνιελ Νούρκα καθώς έπρεπε να αγωνιστούν –για πρώτη φορά- live στο Άλσος Γαλατσίου καθώς φέτος η ανάδειξη του νικητή δεν έγινε από το κοινό.

Οι προκλήσεις πάρα πολλές, η ανάγκη για επιβίωση πιο έντονη από ποτέ και οι πειρασμοί χιλιάδες. Όμως, οι τρεις παίκτες που κατάφεραν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους προκειμένου να τον πετύχουν.

Ο στίβος μάχης σκληρός και απαιτητικός αλλά και το πείσμα τους να σηκώσουν την «κούπα» και να κερδίσουν και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Τα ματσαρίσματα έγιναν με κλήρωση και οι Survivors είχαν επτά ζωές με τον Ντάνιελ να επικρατεί και να στέφεται νικητής του Survivor 2024.

Noyrka.jpg

Ο Ντάνιελ Νούρκα έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Συμπέθεροι από τα Τίρανα", ενώ λίγο αργότερα τον απολαύσαμε και στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Έχει πάθος για να πετύχει, όρεξη για δουλειά, στόχους ξεκάθαρους, άποψη ισχυρή και βιωμένη, και -ναι- είναι όμορφος (και) εσωτερικά!

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει καταγωγή από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του όταν ήταν 5 ετών.

Τα πρώτα χρόνια έμενε στο Κιάτο μαζί με τους γονείς του και την μικρότερη αδελφή του και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

daniel-nourka.jpg

Από μικρή ηλικία ο Ντάνιελ Νούρκα ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, ενώ στο λύκειο ανακάλυψε το πάθος του για την υποκριτική.

Ο 27χρονος ηθοποιός μας εξέπληξε φέτος με τη συμμετοχή του στο Survivor 2024 και αξίζει να αναφέρουμε πως η στάση που διατήρησε καθ' όλη τη διάρκεια του reality επιβίωσης τον έκανε αγαπητό σε συμπαίκτες και κοινό.

Survivor 2024-Ντάνιελ Νούρκα: Η ηλικία, η καταγωγή & ο ρόλος στη σειρά «Συμπέθεροι Απ' τα Τίρανα»

Survivor: Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Νούρκα από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα πριν μπει στο ριάλιτι

Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή, το bullying και η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με την Τζένη Καζάκου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved