Σαν ψέμα: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια- Η Αλίκη ανακαλύπτει την αλήθεια για τη Ζωή
Media

Σαν ψέμα: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια- Η Αλίκη ανακαλύπτει την αλήθεια για τη Ζωή

Σαν ψέμα:  Αυτή την εβδομάδα θα προβληθούν τα τελευταία επεισόδια της καθημερινής σειράς του Open.

Η Μελίνα αποφασίζει να ακολουθήσει τον Φίλιππο στην Αμερική, αλλά τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη. Παράλληλα, η Χριστίνα προσπαθεί με ψέματα να προσεγγίσει την Αλίκη, ενώ ο Γιώτης αποφασίζει να αποκαλύψει στα παιδιά του την αλήθεια για την Ασπασία. Στο τέλος, η Αλίκη ανακαλύπτει πως η Ζωή δεν είναι η μητέρα της.

SAN_PSEMA_EP_03_SNEAK_PREVIEW.mp4_snapshot_00.47.342.jpg

O Γιώτης καταλαβαίνει πως άδικα κατηγορούσε την Ασπασία τόσα χρόνια για την εξαφάνισή της και μετανιώνει για τον τρόπο που της φέρθηκε. Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα εξηγεί στον Πέτρο τον λόγο που τους είχε εγκαταλείψει, όμως εκείνος δεν πείθεται με όσα ακούει και συνεχίζει να είναι σκληρός απέναντι της. Επιπλέον, η Βάσω απογοητεύεται ξανά απ’ τον Τζώρτζη. Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος και Μελίνα περνούν πολύ χρόνο μαζί και καταλαβαίνουν πως ταιριάζουν σε πολλά.

KATERINA-NIKOLOPOYLOY_MELINA.jpg

Μάλιστα, χωρίς να το συνειδητοποιήσουν, έρχονται κοντά ερωτικά, αν και διστάζουν να παραδεχτούν όσα έχουν αρχίσει να νιώθουν ο ένας για τον άλλο. Εντω μεταξύ, η μητέρα της Μάρθας, θεωρώντας τον Σταύρο μέλλοντα γαμπρό της, κάνει μια απρόσμενη εμφάνιση! Και η Χριστίνα, όμως, εμφανίζεται στο σχολείο της Αλίκης και απαιτεί απ’ τη Ζωή να δει την κόρη της. Εκείνη είναι αποφασισμένη να της δώσει μια ευκαιρία με τη μικρή κι έτσι η Χριστίνα, λίγη ώρα μετά, συναντάει σε πιο ζεστό κλίμα την Αλίκη. Ωστόσο, δεν καταφέρνουν να το κρατήσουν κρυφό αυτό το ραντεβού και όταν το ανακαλύπτει ο Πέτρος ξεσπάει τόσο σε εκείνη όσο και στη Ζωή που το επέτρεψε να συμβεί.

Ο Φίλιππος φεύγει για πάντα

Ο Τζώρτζης έρχεται σε έντονη διαμάχη με τον Πέτρο, για τη σκληρή του στάση απέναντι στη Μελίνα, αλλά εκείνος δεν υποχωρεί. Παράλληλα, η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο, ενώ μαθαίνει πως μαζί του τελικά θα ταξιδέψει και η Μελίνα.

EY8YMHS-GEWRGOPOYLOS_TZWRTZHS.jpg

Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει στην Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Όμως, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον Φίλιππο και χωρίζουν. Στο σπίτι του Πέτρου, η Χριστίνα πηγαίνει στο δωμάτιο της Αλίκης να την αποχαιρετήσει, όμως εκείνη ταράζεται. Η Αλίκη αναστατωμένη κόβει την ταυτότητα της Ζωής κομμάτια και δεν θέλει να μιλήσει ούτε σε εκείνη ούτε όμως και στον πατέρα της, που ανησυχούν για το τι συμβαίνει. Μάλιστα, κάποια στιγμή η μικρή τελικά μαθαίνει ότι η Ζωή δεν είναι η μαμά της και είναι σοκαρισμένη με τα τόσα ψέματά τους.

Η Ζωή ζηλεύει τη Χριστίνα

2.jpg

Ο Αντώνης γνωρίζει ξαφνικά τη Νανά και ο Ιορδάνης δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Την ίδια στιγμή, ο Γιώτης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία, έχοντας καταλάβει τα λάθη του, ενώ η Χριστίνα προσπαθεί να κάνει τον Πέτρο να την ακούσει για τελευταία φορά. Έτσι, ηχογραφεί σε μήνυμα για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε την κόρη της και του το στέλνει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλίκη είναι πια σίγουρη πως η Ζωή δεν είναι η μητέρα της και αναστατωμένη προσπαθεί να βάλει στη σειρά τα κομμάτια του παζλ και να καταλάβει την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας που τη λένε Ζωή. Λίγο αργότερα, ο Πέτρος πηγαίνει να βρει τη Χριστίνα στο νοσοκομείο, ενώ εκείνη υπόγεια απειλεί τη Ζωή για να τη βοηθήσει να δει την Αλίκη ξανά κρυφά από τον Πέτρο. Ταυτόχρονα, η Νανά καταλαβαίνει ότι το σκουλαρίκι που βρήκαν στο σπίτι του Γιώτη είναι της Δέσποινας. Ο Πέτρος, έπειτα από πιέσεις που δέχεται από όλους για το καλό του παιδιού, δέχεται να περάσει η Χριστίνα λίγο χρόνο με την Αλίκη.

XARHS-SWZOS_GIWTHS.jpg

Η γυναίκα, όμως, επιβεβαιώνει τους φόβους του, καθώς φαίνεται να έχει περαιτέρω σκοπούς και όχι μόνο να μιλήσει με την κόρη της για να την προσεγγίσει επειδή της έλειψε. Ο Φίλιππος, τώρα, προτείνει στη Μελίνα να τον ακολουθήσει στην Αμερική και να αφήσουν πίσω τους όλους και όλα. Όμως εκείνη δείχνει σκεπτική σε αυτό το ενδεχόμενο. Επιπλέον, ο Γιώτης κάνει κίνηση συμφιλίωσης προς τη Ζωή, αλλά αυτό δεν έχει καλή κατάληξη. Στο σπίτι, η Αλίκη αρχίζει να ψάχνει αποδείξεις για όσα υποψιάζεται και βρίσκει την ταυτότητα της Ζωής. Διαβάζει το όνομά της και ξεσπάει. Από την άλλη, η Ζωή υποπτεύεται πως η σχέση Πέτρου - Χριστίνας αρχίζει να ξαναζεσταίνεται και φοβάται πως θα τον χάσει και πως εκείνος θα θελήσει να ενώσει ξανά την οικογένειά του. Την επόμενη μέρα, η Χριστίνα προσποιείται πως δεν αισθάνεται καλά με σκοπό να είναι κοντά στην Αλίκη. Ο Πέτρος ανησυχεί για εκείνη και πιστεύοντας το ψέμα της τής προτείνει να τη φιλοξενήσουν για λίγες ημέρες στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

NIKOS-POLYDEROPOYLOS_PETROS.jpg

Η Ζωή αναλαμβάνει να την προσέχει, αλλά συνεχίζει να ανησυχεί πως η παρουσία της εκεί θα ξυπνήσει στον Πέτρο συναισθήματα. 0 Γιώτης, τώρα, καλεί τα παιδιά του στο σπίτι, για να τους πει την αλήθεια για τη μητέρα τους, ενώ αργότερα ο Σταύρος βλέπει τον Γιώτη σε τρυφερή στιγμή με την Ασπασία.

Διαβάστε επίσης:

Σαν Ψέμα: Έγκυος στον έκτο μήνα πρωταγωνίστρια της σειράς! Ο αγαπημένος της παίζει στο Famagusta!

Γερονικολού: Έχω βαφτιστήρια, την κόρη του Γιάννη, πολλά «τηλεοπτικά» παιδιά που τα θεωρώ οικογένεια

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Μοναξιά είναι όταν σου λείπει κάτι. Η μοναχικότητα είναι επιλογή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved