Μπαχάρ:Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Μπαχάρ πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση
Media

Μπαχάρ:Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Μπαχάρ πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση

Μία ξαφνική αδιαθεσία της Μπαχάρ την οδηγεί στο χειρουργείο για μεταμόσχευση. Ωστόσο, αυτή η περιπέτεια την κάνει να συνειδητοποιήσει πως ζει μια ζωή που δεν της αρέσει και τότε αποφασίζει να κάνει όσα στερήθηκε τόσα χρόνια...

Η Μπαχάρ είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα, που πάντα βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της. Αν και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή πριν από είκοσι χρόνια, δεν έγινε ποτέ γιατρός και παρέμεινε στο σπίτι για να φροντίζει τα δύο παιδιά της, τον σύζυγο και την πεθερά της. Κάθε μέρα της είναι ίδια με την προηγούμενη, μέχρι τη στιγμή που συμβαίνει κάτι που αλλάζει τη ζωή της. Μια ξαφνική αδιαθεσία οδηγεί την Μπαχάρ στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

kanal-dden-show-tvnin-bahar-dizisine-iddiali-rakip-dizinin-adi-duyuruldu-epvz.jpg

Ο ειδικός που αναλαμβάνει να τη δει δεν είναι άλλος από τον μυστηριώδη γιατρό που γνώρισε τυχαία την προηγούμενη μέρα. Δυστυχώς, όμως, τα νέα για την Μπαχάρ είναι πολύ δυσάρεστα, καθώς θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Άμεσά γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης και σύντομα τα νέα είναι καλά, καθώς ο σύζυγός της, ο Τιμούρ, είναι συμβατός. Ωστόσο, εκείνος δεν δείχνει μεγάλη προθυμία να τη βοηθήσει.


Η ανανέωση και η μεγάλη απόφαση


Οι γιατροί καταφέρνουν να βρουν άλλον δότη για τη μεταμόσχευση και γρήγορα προγραμματίζεται το χειρουργείο. Η επέμβαση πηγαίνει καλό και η Μπαχάρ ξυπνάει, με όλες τις έννοιες της λέξης. Έχει πια καταλάβει ποιος την εκτιμά πραγματικά και ποιος τη θεωρεί δεδομένη, κι έτσι αποφασίζει πως κάτι στη ζωή της πρέπει να αλλάξει ριζικά. Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Μπαχάρ έχει ξεκινήσει, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει από μία ολική ανανέωση στην εμφάνισή της! Μετά το κομμωτήριο και τα ψώνια, η Μπαχάρ κηρύσσει και απεργία από τα καθήκοντά της ως νοικοκυρά.

Ο σύζυγός της αρχίζει να ανησυχεί για τις απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά της, όμως προς το παρόν τις αποδίδει στο ψυχολογικό σοκ που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας της. Βέβαια, η Μπαχάρ συνειδητοποιεί πως η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στη ζωή δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να ζωντανέψει ξανά το μεγάλο της όνειρο, να γίνει κι αυτή γιατρός όπως ο Τιμούρ. Έτσι, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved