Το Ναυάγιο: Το φινάλε της σειράς «σφραγίστηκε» με ένα φιλί και το Twitter συγκινήθηκε!
Media

Το Ναυάγιο: Το φινάλε της σειράς «σφραγίστηκε» με ένα φιλί και το Twitter συγκινήθηκε!

Το Ναυάγιο: Απόψε, ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώνεται σιγά σιγά έριξε αυλαία και οι τηλεθεατές εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για το πολύ τρυφερό τέλος μίας συγκλονιστικής ιστορίας! 

Τα μυστικά αποκαλύφθηκαν, οι σχέσεις επαναπροσδιορίζονται και η αγάπη θριαμβεύει. Η ευτυχία έρχεται για εκείνους που έμειναν πίσω και πάλεψαν για να αποδείξουν την αλήθεια, χωρίς να επιτρέψουν στη λήθη να σβήσει όσα συνέβησαν.

Το Ναυάγιο: Συγκλονίζει το φινάλε - O ήρωας που θα ξεκινήσει το δικό του μοιραίο ταξίδι

irini-navagio.jpg

Ο λόγος για τον Πετρή και την Ειρήνη που «σφράγισαν» αυτή την συγκλονιστική ιστορία με ένα τρυφερό φιλί.

Ο μεν Πέτρος πήρε την απόφασή του να πάει να παραδοθεί στο Τμήμα, νιώθοντας την ανάγκη να ζήσει ελεύθερος στην ψυχή του.

Η δε Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο Πετρής είναι ο άνδρας εκείνος που της φέρθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια και αποφασίζει πως δεν θέλει να τον αποχωριστεί.

Μπορεί ο έρωτας ανάμεσά τους να ξεκίνησε σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο, όμως ήταν απόφαση και των δύο να συμπορευτούν με ειλικρίνεια και αλήθεια, γι' αυτό και το καλό θριάμβευσε.

Όπως είδαμε στο φινάλε της σειράς, η Ειρήνη υποσχέθηκε στον αγαπημένο της ότι θα τον περιμένει να βγει από τη φυλακή όμως εκείνος συγκίνησε περισσότερο, δίνοντας όρκο για αιώνια αγάπη.

Παρ' όλα αυτά, χρειάστηκε να πουν «αντίο», λόγω φυλακής, όμως και αυτό φρόντισαν να το κάνουν με τον πλέον τρυφερό τρόπο, με ένα φιλί.

Και βέβαια το Twitter... λύγισε. Δείτε χαρακτηριστικά tweets για το φινάλε της σειράς:

Στο μεταξύ άλλη μία ιστορία έχει αίσιο τέλος αφού η Στέλλα μαθαίνει πως είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Βασίλη:

Όσο για τη Λίλα, διαλύει τον αρραβώνα με τον Όθωνα και φεύγει με τον Μάκη. Και σε αυτή την ιστορία, η πραγματική αγάπη θριαμβεύει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved