Power of Love: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες! Ποιον ψήφισαν οι κοπέλες και θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα;
Media

Power of Love: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες! Ποιον ψήφισαν οι κοπέλες και θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα;

Έξι παίκτες, τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, έχουν έναν κοινό στόχο τώρα που μπήκαν στο Power of Love: Να γνωρίσουν τη γυναίκα των ονείρων τους!

Πρώτος εμφανίστηκε στα κορίτσια ο Δημήτρης Σκούρτας ο οποίος έκανε καλή εντύπωση στα κορίτσια καθώς τον συνέκριναν με τον διάσημο ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ:

Power of Love - Η παίκτρια που ξεσήκωσε το Twitter: «Βρείτε της άντρα! Έχει πάει σε τόσα ριάλιτι»

Αμέσως μετά εμφανίστηκε μπροστά στα κορίτσια ο Δήμος Περπερίδης ο οποίος είπε ότι δεν συγχωρεί για κανέναν λόγο την απιστία.

Ο Αναστάσιος Βάσσος ήταν πιο... ποιητικός σε μία προσπάθεια να εντυπωσιάσει τα κορίτσια, λέγοντας μάλιστα πως είναι... ελεύθερος πολιορκημένος:

Ο Νίκος Πελετιέ δήλωσε... «προπονητής σχέσεων» και θέλησε να συστηθεί στις κοπέλες και να δείξει πτυχές του χαρακτήρα του:

Ο Κρητικός Αργύρης Αβραμιώτης, αν και έδειξε μία αδυναμία στον τρόπο έκφρασής του, τελικά εντυπωσίασε κάποια από τα κορίτσια με τους τρόπους του και τον ιπποτισμό του:

Ο Τζέισον Μάρης ήταν εκείνος που εντυπωσίασε περισσότερο από όλους τους άλλους τις κοπέλες του παιχνιδιού με τον ίδιο να αποκαλύπτει ξεκάθαρα πως βρίσκεται εκεί για να γνωρίσει τον έρωτα:

Όταν οι 6 παίκτες γνώρισαν τις κοπέλες και τέθηκαν στη διάθεσή τους για να τους μάθουν καλύτερα, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας των κοριτσιών για τον πιο δημοφιλή παίκτη, αυτόν δηλαδή που θέλουν να γνωρίσουν περισσότερο.

Ο Τζέισον και ο Δημήτρης είχαν από δύο ψήφους και έτσι η Κατερίνα Καραβάτου χρειάστηκε να κάνει νέα ψηφοφορία προκειμένου να βγει ο ένας και μοναδικός.

Τελικά, ο Τζέισον ήταν εκείνος που δέχτηκε τις περισσότερες ψήφους και έτσι θα είναι αυτός που θα έχει στη διάθεσή του τη δυνατότητα να βγει σε πρώτο ραντεβού με κάποιο από τα κορίτσια. Και εκείνος τελικά διάλεξε τη Γλυκερία καθώς όπως είπε, είχε μία πολύ θετική αύρα και θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved