Το Ναυάγιο - Καθήλωσε τους τηλεθεατές η τελευταία σκηνή: «Μπροστά στη θάλασσα που τους έκανε κακό»
Media

Το Ναυάγιο - Καθήλωσε τους τηλεθεατές η τελευταία σκηνή: «Μπροστά στη θάλασσα που τους έκανε κακό»

Το Ναυάγιο: Καθηλωτικό ήταν το φινάλε της σειράς που αγαπήθηκε πολύ την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται σιγά σιγά. 

Όλες οι ιστορίες των ηρώων που παρακολουθούσαμε όλη τη χρονιά, λίγο ως πολύ, είχαν ένα αίσιο τέλος με την Ειρήνη και τον Πετρή να δίνουν ένα τρυφερό φιλί και να υπόσχονται αιώνια πίστη και αφοσίωση ο ένας στον άλλον όμως και η αποκάλυψη της Στέλλας στην Ειρήνη ότι το παιδί είναι δικό της έκανε τους τηλεθεατές να λυγίσουν.

Το Ναυάγιο: Το φινάλε της σειράς «σφραγίστηκε» με ένα φιλί και το Twitter συγκινήθηκε!

navagio43.jpg

«Θυμάσαι που σου είχα πει ότι θα ψάξω την αλήθεια για το παιδί σου; Είχες δίκιο τελικά, το μωράκι σου γεννήθηκε υγιέστατο σου το πήραν με τη μαία και το έδωσαν αλλού.

Το δικό μου το παιδί γεννήθηκε νεκρό και κανόνισαν και μου έδωσαν το δικό σου το παιδί. Ο Κυριάκος είναι παιδί σου, ιδέα δεν είχα, αλλά έχω τις εξετάσεις αίματος και επίσης, η μαία ομολόγησε τα πάντα πριν πεθάνει. Ο πατέρας μου έπιασε τον γιατρό ο οποίος επιβεβαίωσε επίσης ότι το παιδί είναι σίγουρα δικό σου» είπε η Στέλλα στην Ειρήνη και οι τηλεθεατές συγκλονίστηκαν.

Η τελευταία σκηνή όμως δικαίωσε όλους τους τηλεθεατές που έμειναν πιστοί σε αυτήν την ιστορία και παρακολούθησαν τη σειρά από την αρχή ως το τέλος.

Αυτή η σκηνή ήθελε όλους τους ήρωες, ενωμένους να κοιτούν τη θάλασσα, αυτή που τόσο κακό τούς έκανε με το ναυάγιο του Φοίνιξ, όμως δημιούργησε σχέσεις δυνατές σαν αυτές μίας πραγματικής οικογένειας που στερήθηκαν μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός οι ήρωες. Τα tweets δεκάδες για το συγκεκριμένο συγκινητικό φινάλε της σειράς:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved