Ξέσπασε ο Αρναούτογλου: Δίνετε τόση σημασία σε αυτές τις μπούρδες! Εδώ πια υπάρχει μια αηδία...
Media

Ξέσπασε ο Αρναούτογλου: Δίνετε τόση σημασία σε αυτές τις μπούρδες! Εδώ πια υπάρχει μια αηδία...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, The 2night show! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής την ώρα που κουβέντιαζε με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη δεν έκρυψε την έντονη αντίθεσή του για τη σημασία που δίνουν πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σε όσα γράφονται στο Twitter.

Αρχικά είπε: «Τον τελευταίο καιρό που βλέπω την εκπομπή σας, συμβαίνει κάτι, που θα ήθελα να το πω και στη Ναταλία (Γερμανού). Δίνετε τόση πολλή σημασία στο Twitter και σε αυτές τις μπούρδες. Χωρίς να πω ότι δεν υπάρχουν και πολύ σοβαρές φωνές με το ονοματεπώνυμο τους. Που θα πουν αυτό που θέλουν και ακόμα και αν είναι αρνητικό, το σέβομαι και οτιδήποτε άλλο λέγεται… Γρηγόρης Αρναούτογλου, έτσι.»

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντευα να τρελαθώ. Ήταν θέμα υγείας πια»

Stigmiotypo-o8onhs-2024-07-02-085356.jpg

Και πρόσθεσε: «Αλλά αυτό τάχα «έπεσε το Twitter», ποιο Twitter μωρέ έπεσε; Έξω στην κοινωνία να δεις τι έπεσε! Αν δεχόμασταν τηλέφωνα και έλεγα εγώ τώρα «πάρτε τηλέφωνο» να δεις τι θα ακούγαμε! Πραγματικά όμως το δικαιολογώ γιατί η Ναταλία ήταν από τις πρώτες που ξεκίνησε αυτή την ιστορία λίγο πιο ρομαντικά.

Εδώ πια, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια αηδία. Κι αν δεν σταματήσει ποτέ ή αν το ίδιο το διαδίκτυο, μια αστυνομία διαδικτύου, δεν σταματήσει πλέον να μπορεί ο Αρναούτογλου, επειδή έχει λεφτά ή φίλους, να έχει 5.000 ψεύτικους λογαριασμούς στην κατοχή του, αυτό καταλύει και την έννοια της δημοκρατίας. Δηλαδή, είναι αθέμιτος τελείως ανταγωνισμός. Ότι εγώ επιτίθεμαι στον Παναγιώτη και δημιουργώ μια τέτοια κατάσταση σε όλη την Ελλάδα, επειδή έχω λεφτά και θέλω να ρημάξω τον Παναγιώτη, οπότε «επιτίθεται όλη η Ελλάδα στον Παναγιώτη». Και είναι τόσο ψεύτικο γιατί επιτίθονται 3 άτομα.»

arnaoutoglou78.jpg

Και υπογράμμισε: «Και αυτό, αντί οι δημοσιογράφοι να το πάρουν και να το πατήσουν κάτω να το διαλύσουν, γίνεται «το Twitter έπεσε» στην εφημερίδα, ελλείψει τίτλων. Ή στην τηλεόραση, «το Twitter έπεσε». Ρε δηλαδή ποιο έπεσε; Τίποτα δεν έπεσε! Το 2% της χώρας…»

Έλλη Κοκκίνου: «Ξαφνικά σε ένα διήμερο βρέθηκα χωρίς δουλειά…»

Εκατομμυριούχος: Πρωτοφανές περιστατικό - Παίκτρια ξέχασε να πάει στο γύρισμα! Επικός Αρναούτογλου

Τhe Road Show: Στον «αέρα» του ΑΝΤ1 το πρώτο τρέιλερ της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του Αρναούτογλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved