Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω πονοκέφαλο, μη με μελετάτε πολύ, με γλωσσοτρώτε»
Media

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω πονοκέφαλο, μη με μελετάτε πολύ, με γλωσσοτρώτε»

H Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΓ1 και η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα τη συνάντησε και τη ρώτησε για τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν είπε:

«Έχω πονοκέφαλο, μη με μελετάτε πολύ, με γλωσσοτρώτε. Μου αρέσει ότι πολιορκούμαι. Ωραίο είναι να πολιορκείσαι.

Photo-shared-by-BETTY_MAGGIRA-on-June-21-2024-tagging-@nasos_asimakopoulos-@tzela-@t.nakis-and-@klimentinipapadimitriou.-May-be-an-image-of-1-person-top-sundress-and-dress..jpg

Αν είναι να με δείτε κάπου, θα με δείτε, τώρα με είδατε εδώ. Δε μου έχει αφήσει καμία πικρία αυτή η σεζόν, είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για μάχες, γιατί τι είμαι; Οχυρό! Η πεθερά μου με λέει κανόνι, εσείς μπορείτε να με φωνάζετε οχυρό».

Να σας θυμίσουμε ότι λίγο πριν το τέλος του I love Σουκου είχε πει η Μπέττυ: «Δάκρυα χαράς είναι. Βγάλαμε μια πολύ όμορφη χρονιά. Σας ευχαριστώ έναν έναν μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το team μου που με περιποιείται πάντα, την αρχισυντάκτρια μου, τον ANT1 που μας φιλοξένησε για έναν ολόκληρο χρόνο και μας έδωσε το έδαφος να οργώσουμε εδώ στο εξοχικό μας, σε όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά.Θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε πιο πολύ εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε, να σας κάνουμε να χαίρεστε γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά. Μπορεί να είπα ότι ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει και να μη ριζώσουμε, κάπου θα τρυπώσουμε. Κάπου θα ανθίσουμε. Νομίζω τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να αγαπηθείτε, να αγαπήσετε, να φάτε, να μαυρίσετε».

Δείτε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τις προτάσεις που έχει

Μπέττυ Μαγγίρα: Η πρώτη δήλωση μετά το φινάλε & η βόμβα της Γερμανού στον αέρα του Alpha

Μπέττυ Μαγγίρα: To καρφί στο φινάλε–«Ερχόμενη στον ANT1 είπα ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει κάπου θα..»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Σωστά κάνει η Μπέττυ και δεν ανανεώνει με τον ΑΝΤ1»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved