Προξενιό - Η σκηνή που καθήλωσε & η αποθέωση: «Για Περλέγκα και Μάσχα τα λόγια είναι περιττά!»
Media

Προξενιό - Η σκηνή που καθήλωσε & η αποθέωση: «Για Περλέγκα και Μάσχα τα λόγια είναι περιττά!»

Το προξενιό της Ιουλίας: Απόψε (3/7) προβλήθηκε το προτελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής του Alpha και από τις πρώτες κιόλας σκηνές, οι τηλεθεατές έδειξαν να καθηλώνονται από τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων. 

Μία όμως ήταν αυτή που έδειξε να «λυγίζει» τους τηλεθεατές οι οποίοι και εκφράστηκαν με σχόλια στο Twitter, όπως συνηθίζουν.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε απόψε στο προτελευταίο συνταρακτικό επεισόδιο

proxenio.jpg

Πρόκειται για τη στιγμή που η Χάδω, κατά κόσμον Άννα Μάσχα τρέχει μέσα στο δάσος με όπλο στο χέρι και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της ο Ανέστης, ή αλλιώς πάτερ Επιφάνιος, κατά κόσμον Γιάννος Περλέγκας.

Η Χάδω είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον άντρα που της κατέστρεψε τη ζωή, που την πλήγωσε όσο κανένας άλλος. Του τα λέει κατάμουτρα, του δείχνει πόσο τον μισεί, παραδέχεται ότι θέλει να τον σκοτώσει. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και κάθε έκφραση του προσώπου της προδίδει τον μεγάλο ψυχικό πόνο που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια και την έκαναν τόσο σκληρή και αδίστακτη.

«Πίστεψα ότι με ήθελες για αυτό που είμαι» του λέει κάποια στιγμή και η ερμηνεία της είναι συγκλονιστική. Αντίστοιχα και του Περλέγκα οι οποίοι αποθεώθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved