Σασμός- Προξενιό- Παγιδευμένοι: Αυτές είναι οι τελευταίες σκηνές των σειρών
Media

Σασμός- Προξενιό- Παγιδευμένοι: Αυτές είναι οι τελευταίες σκηνές των σειρών

Σασμός- Προξενιό- Παγιδευμένοι: Αυτές είναι οι  τελευταίες και σημαντικές σκηνές των αγαπημένων των σειρών που σας κράτησαν συντροφιά όλη τη σεζόν. Ο πόνος, η χαρά και η λύτρωση θα βρουν τη θέση τους στις  ψυχές των ηρώων και μαζί και στη δική σας.

Σασμός: Ο πόνος τα νέα ξεκινήματα και η εγκυμοσύνη της Αργυρώς

Ο θάνατος του Μαθιού Σταματάκη άλλαξε συθέμελα τις ισορροπίες στην Άνω Ποριά, αλλά την ίδια στιγμή έφερε και τον πολυπόθητο σασμό μεταξύ των ηρώων που ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Τρία χρόνια μετά λοιπόν, οι ήρωες έχουν δυναμώσει, αλλά ο χρόνος και οι απουσίες έχουν γράψει πάνω τους.

Σασμός: Θρήνος- Ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό και ξεψυχά

sasmos.jpg

Αστέρης και Αργυρώ ετοιμάζονται για τον γάμο τους, όμως τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα περίμεναν αφού εκείνη νιώθει μια έντονη αδιαθεσία που δεν της επιτρέπει να σταθεί καν στα πόδια της. Όλοι θορυβούνται και πρώτος από όλους ο Αστέρης που περιμένει με κομμένη την ανάσα τον Δημήτρη να εξετάσει τη γυναίκα του. Όταν όμως του ανακοινώσει πωε θα γίνει πατέρας ξανά, όλα αλλάζουν στην έκφρασή του και στην έκφραση της οικογένειάς του, που θεωρεί γούρι το να μάθουν για την εγκυμοσύνη λίγο πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Απαστράπτοντες κουμπάροι δίπλα τους, στη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους, η Στέλλα και ο Τόλης, η γυναίκα του οποίου, Λεμονιά, είναι ετοιμόγεννη. Όλοι θα συγκινηθούν με τους νεόνυμφους, κυρίως όμως οι δικοί τους πιο αγαπημένοι άνθρωποι, Μαθιός, Νικηφόρος, Βασίλης και Μάρκος, που θα είναι επίσης «παρόντες» και θα παρακολουθούν διακριτικά το μυστήριο.

sasmos_alphatv_official_359824686_311914631189431_6482232061041089702_n.jpg

Σασμός: Η Καλλιόπη ορίζει το φινάλε - «Τέλος με το αίμα! Έχασα το παιδί μου, θέλω μόνο... σασμό»

«Η ένωση ενός Σταματάκη με μια Βρουλάκαινα έφερε αισίως την ένωση των δύο οικογενειών, που τόσα να χρόνια ήσανε σε βεντέτα. Ο σασμός υπεγράφη και η ειρήνη είναι γεγονός. Κι εδά να κάνουμε ενός λεπτού σιγή σε εκείνους που έφυγαν από κοντά μας, πολεμώντας μια μάχη άδικη», λέει ο παπάς. Ο Γιάννης Κότσιρας ξεκινάει το γλέντι με το αγαπημένο τραγούδι του ζευγαριού και οι Μαθιός, Βασίλης, Νικηφόρος και Μάρκος αποχωρούν από το γλέντι με ένα μακάριο χαμόγελο στα χείλη.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο δολοφόνος αποκαλύπτεται στην τελευταία σκηνή

Meleths-Hlias_13.jpg

«Μου έχουν καεί τα κύτταρα»-Ο Γιωργίκης στο Προξενιό δολοφονήθηκε & οι τηλεθεατές ψάχνουν τον ένοχο

Στο φινάλε οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το δράμα κορυφώνεται, καθώς δεν αποκαλύπτεται μόνο ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Προβιού, αλλά και το περιστατικό που πυροδότησε τα γεγονότα. Ο Στασινόπουλος ανακρίνει την Ιουλία προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ο άντρας της. Καθώς το κορίτσι παραμένει σιωπηλό, οδηγείται στον εισαγγελέα, που καλείται να αποφασίσει για την ενοχή και τον εγκλεισμό του στη φυλακή ή την αθωότητά του. Ένα-ένα τα βασικά πρόσωπα του δράματος κάνουν την εμφάνισή τους και αρχίζουν να παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για εκείνη τη νύχτα. Τότε γίνεται γνωστό πως όλα όσα συνέβησαν σχετίζονται με την τύχη της μικρής Ευγενίας και τη διεκδίκησή της, τόσο από τον Γιωργίκη και τη Χάδω όσο και από την Ιουλία και τον Γρηγόρη.

Ο θάνατος της Βγενιώς και το τραγικό τέλος του Προβιού

To-pro3enio-ths-Ioylias_26.jpg


Ο Γρηγόρης μαθαίνοντας ότι είναι ο πατέρας της Βγενιώς, φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει στον Προβιά. Είναι έξω από το σπίτι και αρχίζει να φωνάζει για να του ανοίξουν. Μαζί του είναι και ο Επιφάνειος για τους δικούς του λόγους. Όμως τόσο ο Προβιός όσο και η Χάδω διεκδικούν τη μικρή με σθένος. Ο Χρήστος επιτίθεται στον Γιωργίκη που τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα δεινά των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω του. Και όσο η διαμάχη μαίνεται, η μικρή Βγενιώ ξεφεύγει από την προσοχή τους και πηγαίνει στον στάβλο. Το κακό δεν αργεί να συμβεί. Σε μια στιγμή που το άλογο τρομάζει, σηκώνεται στα δυο του πόδια, πέφτει πάνω στο παιδί και το σκοτώνει.

Dhmhtrhs-Ale3andrhs-Eygenia-3ygkoroy.jpg

Προξενιό: Οργή και θρήνος! Σκοτώνεται η κόρη της Ιουλίας

Όταν γίνεται αντιληπτό, ο πόνος και η οργή είναι αβάσταχτα, Όλοι στρέφονται με μένος στον Γιωργίκη αφού τον θεωρούν υπεύθυνο για το χείλος που έχει φτάσει η ζωή τους αφού χάθηκε το φως στη ζωή τους που ήταν το μικρό κοριτσάκι. Ένα μαχαίρι εμφανίζεται και αλλάζει κάθε τόσο χέρια αφού οι πάντες θέλουν να τον σκοτώσουν. Ποιος θα δώσει τελικό την καθοριστική μαχαιριά: Το τι έγινε πραγματικά, θα το μάθουμε λίγα λεπτά πριν το φινάλε. Η Ιουλία μετά τη μεγάλη αποκάλυψη θα αφεθεί ελεύθερη, αλλά πλέον έχει τσακιστεί με τα όσα έχουν συμβεί και δύσκολα θα επανέλθει, παρά τις φροντίδες της Στάσας που έχει τρομερές τύψεις αφού κατέστρεψε με τις επιλογές της τα παιδιά της.

Παγιδευμένοι: Happy end- Ο Δημήτρης ζει

Η σειρά με τη δυνατή πλοκή, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ύστερα από τη δολοφονία του Δημήτρη, η Άννα που έχει αθωωθεί κι αφεθεί ελεύθερη, νιώθει μισή κι έχει απομονωθεί από όλους.

Παγιδευμένοι: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο φινάλε- Ο Δημήτρης ζει! Έγκυος η Άννα

pagideumenoi.jpg

Δεν θέλει να δει κανένα, ούτε καν την οικογένειά της. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος που κρατάει επαφή μαζί της και της στέκεται όσο αυτό είναι δυνατόν. Μια μέρα πάει να την πάρει από το σπίτι με την πρόφαση ότι θα πάνε να πάρουν ένα σκυλάκι, προκειμένου η κοπέλα να έχει μια συντροφιά. Όμως ξεμακραίνουν. Όταν η Άννα το αντιλαμβάνεται, τον ρωτάει πού πηγαίνουν, «θα πάμε στο ξενοδοχείο που σχεδίαζες να πας διακοπές με τον Δημήτρη», της λέει. Παρά τις αντιρρήσεις της, την πείθει να κάνει αυτό το ταξίδι.

Παγιδευμένοι: Ο θρήνος της Άννας- Εκτός ελέγχου μετά τον θάνατο του εισαγγελέα Μαρκέτου

Η κοπέλα ανεβαίνει στο δωμάτιο και πέφτει για ύπνο. Βλέπει τον Δημήτρη να την ξυπνάει. «Σήκω. Κοιμάσαι ακόμα;», της λέει. «Δεν είσαι αληθινός. Είναι όνειρο», μονολογεί εκείνη συνέχεια και από την αγωνία της όντως ξυπνάει. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που την αναστατώνει. Έχει στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είναι αναποφάσιστη για το αν είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνει. Τελικά όταν φεύγει από το δωμάτιο το αφήνει πάνω στο τραπεζάκι. Είναι θετικό.

dimitris-pagideumenoi.jpg

Πάει μια βόλτα και βλέπει κάποιον να φοράει ένα γκρι φούτερ σαν αυτό του άντρα της. Το αναγνωρίζει αμέσως. Καθώς χάνει από τα μάτια της τον άντρα που το φορά, αρχίζει να τον ψάχνει. Όταν τον ξαναβρίσκει, του χτυπάει την πλάτη και του λέει: «Αυτό είναι δικό μου». Εκείνος κατεβάζει την κουκούλα, γυρίζει και τότε η Άννα παθαίνει το σοκ της ζωή της. «Είναι όνειρο. Είναι όνειρο», αρχίζει να λέει στον εαυτό της. Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά. «Εγώ είμαι, αγάπη μου». «Είσαι αλήθεια εσύ;», τον ρωτάει. Και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κλαίγοντας. Πηγή: Tv24

Διαβάστε επίσης:

Χαμός μετά τα unfollow Λεβεντογιάννη-Λαμπίρη πριν το μεγάλο φινάλε των «Παγιδευμένων»- Τι συνέβη;

Σασμός-Υπόκλιση στο Τwitter για το «κουκλοζεύγαρο»: «Να βλέπαμε τόσο συχνά ωραίες σκηνές…»

Το προξενιό της Ιουλίας – Όσα θα δούμε στα τρία τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved