Σασμός: Το προσκλητήριο γάμου Αστέρη- Αργυρώς
Media

Σασμός: Το προσκλητήριο γάμου Αστέρη- Αργυρώς

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το προσκλητήριο του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς.

Σε αγαπώ σε κάθε στίχο, κάθε ήχο μου σε ζητώ σε κάθε κύμα, κάθε βήμα όπου ζω… με αυτό το στίχο ξεκινάει η πρόσκληση του γάμου του πιο ταλαιπωρημένου τηλεοπτικού ζευγαριού.

Σασμός: Ο «Χορός Του Έρωτα» θα ακουστεί στο φινάλε

sasmos-finale.jpg


Ο γάμος, όπως λέει το προσκλητήριο θα γίνει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον Ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Άνω Ποριά.
Κουμπάροι του ζευγαριού η Στέλλα Καμαριωτάκη και ο Απόστολος Χρηστάκης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία του χωριού, παρέα με όλους τους τηλεθεατές.

Σασμός: Μία βάφτιση γίνεται όχημα για το σασμό

sasmos_alphatv_official_1720179415_3405434220982620637_48173490470.jpg

Όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς, Σασμός:

Μετά τον θάνατο του Αντρέα και του Μαθιού οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες θέλουν να δώσουν ένα τέλος στην αιματηρή βεντέτα που κρατάει τόσα χρόνια ανάμεσα στις οικογένειές τους και έχει γίνει η αφορμή για να χαθούν τόσοι άνθρωποι. Και ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πραγματοποιηθεί ο γάμος της Αργυρώς και του Αστέρη. Ένας γάμος που έχει αναβληθεί πολλές φορές και που πολλοί είναι εκείνοι που τον πολέμησαν. Τώρα οι δυο τους και οι οικογένειές τους αποφασίζουν να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να τον χαλάσει και, όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, τα καταφέρνουν.

Σασμός: Θρήνος με τον θάνατο του Μαθιού - Το μοιρολόι της Καλλιόπης έκανε το Twitter να ανατριχιάσει

sasmos_alphatv_official_1696061766_3203120712113264682_48173490470.jpg

Ο μεγάλος έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη επισφραγίζεται με τον γάμο και οι δυο τους έχοντας μαζί τους και τον μικρό Πετρή είναι συγκινημένοι που επιτέλους τα κατάφεραν. Οι οικογένειές τους καθώς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλοι πιστεύουν πως αυτός ο γάμος θα σημάνει και τον πολυπόθητο σασμό.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η σκηνή που σχολιάστηκε όσο λίγες- Ο Μαθιός έγινε αετός και στο twitter έγινε πάρτι

Σασμός: Όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του τελευταίου επεισοδίου- «Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα»

Σασμός - Το Twitter ξεσηκώθηκε: «Μαθιό, τσάμπα πήγες!» - Αποθέωση για την ερμηνεία της Τζομπανάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved