Mάνεσης: «Είναι σημαντική μέρα γιατί απόψε θα παρουσιάσω το τελευταίο δελτίο ειδήσεων... Κουράστηκα»
Media

Mάνεσης: «Είναι σημαντική μέρα γιατί απόψε θα παρουσιάσω το τελευταίο δελτίο ειδήσεων... Κουράστηκα»

Ο Νίκος Μάνεσης σήμερα (7/7) μέσα από την εκπομπή του Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση ανακοίνωσε και ότι κλείνει οριστικά τον κύκλο της παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων τα σαββατοκύριακα στα οποία τον είχαμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια. 

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν σήμερα προβλήθηκε από την παραλία του Αλίμου με τον ίδιο να δείχνει χαλαρός, όπως και οι συνεργάτες του.

Μάνεσης για Μαυραγάνη: «Έβλεπα τους αγώνες του 2004 με τη Φαίη & της έκανα ταχύρυθμο "μάθημα''»

manesis-s.jpg

Σχεδόν από την αρχή όμως της ζωντανής μετάδοσης, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση που αφορούσε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Και δεν ήταν άλλη από την απόφασή του να σταματήσει την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων τα σαββατοκύριακα που έκανε τόσα χρόνια.

Όπως είπε, σήμερα για τον ίδιο είναι μία σημαντική μέρα καθώς απόψε θα παρουσιάσει το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της καριέρας του καθώς όπως τόνισε, κουράστηκε. Μάλιστα τόνισε ότι πρόκειται να συνεχίσει την πορεία του στο κανάλι, μόνο όμως με το μαγκαζίνο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που παρουσιάζει τα σαββατοκύριακα, το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Δείτε τι ακριβώς είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved