Άγιος έρωτας: Το διπλό πρόσωπο ενός ιερέα και τα απαγορευμένα πάθη
Media

Άγιος έρωτας: Το διπλό πρόσωπο ενός ιερέα και τα απαγορευμένα πάθη

Άγιος έρωτας: Έρωτας και μίσος, ανομολόγητες σχέσεις, πίστη και αδυναμίες, κρυμμένα μυστικά, δίψα για εκδίκηση. Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha.

Μια ιστορία αγάπης που αφορά έναν μεγάλο απαγορευμένο έρωτα. Ο κεντρικός ήρωας είναι ένας ιερέας νεαρής ηλικίας ο οποίος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει σε μία μικρή πόλη κρύβοντας πολλά μυστικά. Χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς ερωτεύεται παράφορα μία όμορφη κοπέλα, πηγαίνοντας κόντρα στις ηθικές του αξίες.

Άγιος Έρωτας: Το πρώτο teaser της νέας σειράς του Alpha

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο σταθμός ανακοίνωσε τα ονόματα των καταξιωμένων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν σε ρόλους έκπληξη. Έτσι, εκτός από τους Δημήτρη Παπανικολάου, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, Δανάη Παππά, Γιάννη Τσορτέκη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Θανάση Κουρλαμπά, των οποίων τα ονόματα είχαν ήδη γραφτεί, στο σίριαλ θα πάρουν μέρος ακόμη οι Ταμίλα Κουλίεβα, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή.

psalti-fertis-(3).jpg

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς του ALPHA έχουν αναλάβει ο Άγγελος Χασάπογλου και η Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ενώ την πρωτότυπη μουσική της υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής. Τέλος, σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και τα πρώτα γυρίσματα.

Η υπόθεση

Ένας νεαρός ιερέας, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και καθηγητής Θεολογίας, αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Έτσι, αφήνει το μέρος όπου ζούσε και μετακομίζει σε μία μικρή πόλη της Ελλάδας. Η άφιξή του εκεί αναστατώνει από το πρώτο λεπτό όλους τους κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να τον προσεγγίσουν για να ανακαλύψουν ποιος είναι και τι ζητάει στον τόπο τους.

moukiou.jpg

Γρήγορα, ο ιερέας καταφέρνει να τους κερδίσει με τη γοητεία του και να τους κάνει να τον εμπιστευτούν. Ωστόσο, στην πραγματικότητα αυτός ο νεαρός άντρας έχει και ένα δεύτερο πρόσωπο, καθώς κρύβει πολλά μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει, λοιπόν, ότι ο μυστηριώδης νέος βρίσκεται εκεί καθώς διψάει για εκδίκηση. Εν τω μεταξύ, μία μεγάλη ανατροπή έρχεται σύντομα στη ζωή του και τη συγκλονίζει. Ο παπάς τα είχε προβλέψει όλα, αλλά δεν είχε καταφέρει να υπολογίσει ότι η άφιξή του στην πόλη θα του ξυπνήσει απαγορευμένα πάθη.

tsortekis-8-1024x683.jpg

Έτσι, λοιπόν, όταν γνωρίζει μία πανέμορφη κοπέλα, την ερωτεύεται παράφορα. Πρόκειται για την κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής, η οποία μπαίνει ξαφνικά στη ζωή του ιερέα και αποδεικνύεται για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία. Συγχρόνως, στην ιστορία βλέπουμε και έναν άλλο παράνομο έρωτα, ανάμεσα στον πλούσιο πατέρα της και μία παντρεμένη γυναίκα.

Λίγα λόγια για τους ρόλους

Τον ρόλο του ιερέα με το διπλό πρόσωπο, ο οποίος ερωτεύεται παράφορα μία όμορφη κοπέλα, έχει αναλάβει να υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. O ταλαντούχος καλλιτέχνης, που πέρυσι απολαύσαμε ως Σίμο στον «Παράδεισο των κυριών», θα γίνει τηλεοπτικό ταίρι με τη Δανάη Παππά, η οποία για τρία χρόνια υποδυόταν τη Θοδώρα στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Σασμός». O πατέρας της ηρωίδας είναι ένας ισχυρός και πλούσιος άρχοντας της μικρής πόλης όπου ζουν, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Δημήτρης Παπανικoλάου, ένας καταξιωμένος ηθοποιός του θεάτρου. Σύζυγος αυτού θα είναι η Ταμίλα Κουλίεβα, που βλέπαμε για δύο χρόνια ως Υβόννη στους «Παγιδευμένους».

1681373994161-611793532-tamila-koulieva-(2).jpg

Ταμίλα Κουλίεβα

Επίσης, αυτός ο δυναμικός άντρας έχει και μία ερωμένη, τον ρόλο της οποίας έχει αναλάβει να ερμηνεύσει η Κατερίνα Παπουτσάκη, που εμφανίστηκε για τελευταία φορά τηλεοπτικά μέσω της σειράς «Τα καλύτερό μας χρόνια» υποδυόμενη τη Μαίρη. Η συγκεκριμένη ηρωίδα, όμως, είναι μία παντρεμένη γυναίκα, τον σύζυγο της οποίας θα υποδυθεί ο Γιάννης Τσορτέκης, που είδαμε ως «Σκαραβαίο» στην ομώνυμη σειρά αλλά και στον «Maestro».

Διαβάστε επίσης:

«Άγιος έρωτας» ανάμεσα σε Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Δανάη Παππά - Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Άγιος έρωτας: Μετά τον Σασμό τι; Η νέα καθηλωτική δραματική σειρά - Η ιστορία & το all star καστ!

Ανατροπή στη prime time του Alpha – Μετά τον Σασμό έρχεται ο «Άγιος έρωτας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved