Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στο φινάλε- Η Βουλίτσα & η πρόταση γάμου του Ηλία στην Τούλα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στο φινάλε- Η Βουλίτσα & η πρόταση γάμου του Ηλία στην Τούλα

Μην αρχίζει τη μουρμούρα: Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια η αγαπημένη σε όλους σειρά ρίχνει το Σαββατοκύριακο αυλαία. Όλα όσα θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια. 

Την ώρα που η Ζωή και ο Φάνης συζητούν σοβαρά για τη σχέση τους, η Ζουζού και ο Μηνάς καλούνται να ξεμπλέξουν τον Βαγγέλη από τις νέες επαγγελματικές δραστηριότητές του. Παράλληλα, ο Μπάμπης και η Ξένια ετοιμάζονται να φύγουν για τη Γερμανία, ενώ ο Ηλίας παίρνει την απόφαση να ζητήσει από την Τούλα να γίνει γυναίκα του.

Ένας παλιός φίλος του Φάνπ, ο Λευτέρης. καταφθάνει στο σπίτι του. Η παρουσία του αλλά και κάποια σημαντικά νέα που ανακοινώνει καταφέρνουν και αναστατώνουν ιδιαίτερα τη Ζωή. Εν τω μεταξύ, στην Άρτα, ο νονός της Τούλας πηγαίνει να τους επισκεφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, όμως, ο Ηλίας αρχίζει να αναρωτιέται αν έχει μέλλον η σχέση του με τη σύντροφό του.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει τώρα η Μουρμούρα»

1720016905125-421651295-mourmoura.jpg

Παράλληλα, ο Βαγγέλης στήνει μία νέα μπίζνα, που δεν είναι άλλη από το να πουλάει μετοχές... γάμου. Έτσι, ο Μηνάς και η Ζουζού καλούνται να τον γλιτώσουν από τις σοβαρές συνέπειες της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητάς του. Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπης ζητάει τη βοήθεια του Γιωρίκα προκειμένου να μεταπείθει την Ξένια ώστε να μη φύγουν για τη Γερμανία. Την ώρα λοιπόν που η γυναίκα αλλάζει τελικά γνώμη, έρχεται μία νέα πρόταση για να ανατρέψει ξανά τα πάντα... Λίγες ημέρες αργότερα, ο Φάνης ετοιμάζεται να φύγει για τη Μάνη και η Ζωή αποφασίζει να του κάνει μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον τους...

THUMB-MOURMOURA.jpg

Στην Κρήτη, το όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι μια πολύ λεπτή γραμμή. Έτσι, ο Μηνάς, η Ζουζού, η Βούλα και ο Βαγγέλης έρχονται αντιμέτωποι με εκπλήξεις, οι οποίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στο τελευταίο επεισόδιο... Την ίδια ώρα, ο Ηλίας παίρνει μία σημαντική απόφαση. Για την ακρίβεια, σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στην Τούλα ανήμερα των γενεθλίων της. Τέλος, φτάνει η ημέρα που ο Μπάμπης και η Ξένια σκοπεύουν να φύγουν τελικά για τη Γερμανία. Ωστόσο, δεν φαντάζονται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα.

Διαβάστε επίσης:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: «Το τέλος θα είναι γλυκόπικρο»

Μουρμούρα: Η όλο νόημα ατάκα του Κανάτη έκανε το Twitter να συγκινηθεί: «Όλοι θα μου λείψουν»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Birthday boy! Η ηλικία, η καριέρα, η Μουρμούρα και η γυναίκα της ζωής του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved