Η Ελένη Τσολάκη & η θεραπεύτρια καρδιάς στο closing του Πρωινού Σουσού - Οι backstage φωτογραφίες!
NDP Photo Agency
Media

Η Ελένη Τσολάκη & η θεραπεύτρια καρδιάς στο closing του Πρωινού Σουσού - Οι backstage φωτογραφίες!

Τίτλους τέλους έριξε γι' αυτή τη σεζόν η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη Πρωινό ΣουΣου κι εμείς γνωρίζουμε όλα όσα έγιναν... πίσω από τις κάμερες!

Μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής, η Ελένη Τσολάκη πήρε τον λόγο, αλλά… δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

Αγνώριστος ο Αλέξανδρος Ρήγας! Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του που άφησε άφωνη την Τσολάκη

Ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι συνεργάτες της έμειναν έκπληκτοι που συγκινήθηκε και τότε αφού πήρε μία ανάσα, ανέφερε:

«Ένα βίντεο όλα τα συναισθήματα. Ήταν ένα πολύ ωραίο βίντεο και όπως ήταν το βίντεο έτσι είναι και η καρδιά μου σήμερα. Είναι όλα μπερδεμένα, άσχημα, όμορφα, δύσκολα, εύκολα, ωραίες στιγμές»!

Στo closing της εκπομπής της η Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε και την αγαπημένη life coach Μαρία Αναστασιάδου, η οποία έκανε το επόμενο βήμα, για να έρθει πιο κοντά σε όλους και όλες που αναζητούν να γίνουν μύστες της ζωής τους και κτίσουν τη ζωή που ονειρεύονται.

Κάθε εβδομάδα απαντούσε σε όλα τα ερωτήματα που μπορεί να απασχολήσουν κάποιον γύρω από την προσωπική του ευτυχία, ψυχική υγεία, ευδαιμονία και ερωτική ζωή, πιστεύοντας ακράδαντα ότι μέσα από ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και τον διαλογισμό μπορεί ο καθένας μας να θεραπεύσει τα τραύματα του.

Με αφορμή το closing για αυτήν την τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής, η Μαρία Αναστασιάδου, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και όλη η ομάδα της εκπομπής, φωτογραφήθηκαν για να αποχαιρετήσουν αυτήν την όμορφη χρονιά, στο πλατό του “Πρωινό ΣουΣου”.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το closing της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μαρτάκης: Νέο βίντεο κλιπ με special guest την Ελένη Τσολάκη

Μαλέσκου: «Αυτή τη στιγμή κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση»

Ελένη Τσολάκη: «Δεν ήθελα ποτέ να προβάλλω το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved