Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουν ήδη προκύψει ζευγάρια μέσα στο Power of love»
Media

Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουν ήδη προκύψει ζευγάρια μέσα στο Power of love»

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για το Power of Love, το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και αποκαλύπτει ότι έχουν ήδη δημιουργηθεί σχέσεις μέσα στο reality.

«Power of love»: Τι σου αρέσει στο συγκεκριμένο κόνσεπτ;

«Κατ' αρχάς αυτό που μου αρέσει είναι ότι πρόκειται για ένα καινούριο κόνσεπτ. Δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει, σε ένα περιεχόμενο πολύ διαφορετικό, σε ένα φορμάτ με διαφορετικές απαιτήσεις. Από άποψη δουλειάς, όλο αυτό είναι μια πρόκληση για μένα. Επιπλέον, έχει να κάνει με την αγάπη, που είναι το κορυφαίο συναίσθημα. Νομίζω ότι όλοι θα θέλαμε να βρούμε την αγάπη, να βρούμε έναν άνθρωπο να μοιραστούμε τη ζωή μας, ειδικά σε μια εποχή όπου είναι τόσο πολλά τα δυσάρεστα. Αυτό νομίζω ότι είναι και το μόνο που μπορεί να μας σώσει κατά κάποιον τρόπο».

Κατερίνα Καραβάτου: Η ηλικία, η καριέρα και η λατρεία στα παιδιά της

katerinakaravatou_1720122504_3404956814439357809_1479013375.jpg

Πιστεύεις πως θα προκύψουν ζευγάρια φέτος από το παιχνίδι;

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά μπορώ να πω ότι στο σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και γνωρίζω εγώ έχουν ήδη προκύψει ζευγάρια! Το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να παραμείνουν, αν πρόκειται για αληθινό έρωτα ή για έναν ενθουσιασμό. Πολλές φορές μπορεί να ενθουσιαζόμαστε και μετά να βλέπουμε μια διαφορετική πραγματικότητα και τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως θα θέλαμε. Πάντως βλέπω ανθρώπους που θέλουν να ερωτευτούν και είναι έτοιμοι γι' αυτό. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή και οι ίδιοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το πώς νιώθουν. Είναι σε μια διαδικασία να γνωρίσουν τους άλλους και βέβαια έχουν, τουλάχιστον οι μισοί εξ αυτών, εκφράσει τα αισθήματά τους».

katerinakaravatou_1720202704_3405629581556654292_1479013375.jpg

Σε προβλημάτισε λίγο το ότι θα παρουσίαζες ένα παιχνίδι σχέσεων;

«Οποιοδήποτε πρότζεκτ μού ανατίθεται, από τη στιγμή που παίρνω την απόφαση να το παρουσιάσω, το σέβομαι. Σκέφτομαι πάντα το πώς θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζω τα προγράμματα που αναλαμβάνω πάρα πολύ σοβαρά. Όλα έχουν μεγάλες δυσκολίες,- απλώς αυτές διαφέρουν ανάλογα με το φορμάτ, με το αν πρόκειται για μια ζωντανή ή μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, αλλά και με την ώρα που παίζουν. Στη δική μου περίπτωση, και για το "My Style Rocks" πάρα πολλοί θεώρησαν ότι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο δεν μπορώ να κάνω ή δεν μου πηγαίνει. Νομίζω πως, όταν αγαπάς τη δουλειά σου και θέλεις να εξελίσσεσαι, υπάρχει τρόπος να τα κάνεις όλα, με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου», είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

POL-«Κάγκελο» έμεινε η Καραβάτου με την ατάκα του Νίκου: «Ήμουν σε σχέση με δύο γυναίκες ταυτόχρονα»

POL: O ενθουσιασμός της Καραβάτου, η απόρριψη του Αναστάση & τα ζευγάρια που αρχίζουν να φλερτάρουν!

Λιανός για Καραβάτου στο Power of Love: «Είναι λίγο τσούχτρα, πετάει τα σχολιάκια της υποχθόνια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved