Κατερίνα Καραβάτου: «Το "My Style Rocks" είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχω αγαπήσει πάρα πολύ»
Media

Κατερίνα Καραβάτου: «Το "My Style Rocks" είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχω αγαπήσει πάρα πολύ»

Η Κατερίνα Καραβάτου, μπορεί αυτό το διάστημα να παρουσιάζει το Power of love, αλλά το χειμώνα μάς κράτησε συντροφιά με το My Style Rocks.

Η παρουσιάστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το αν υπάρχει πιθανότητα να την ξαναδούμε στο reality μόδας στο ΣΚΑΙ και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Λιανός για Καραβάτου στο Power of Love: «Είναι λίγο τσούχτρα, πετάει τα σχολιάκια της υποχθόνια»

katerinakaravatou_1719762138_3401933845857404384_1479013375.jpg

Τι γεύση σου άφησε το «My Style Rocks»; Θα σε ξαναδούμε στο τιμόνι της εκπομπής;

«Το "My Style Rocks" είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Ακόμα και όταν το ξεκινούσα δεν πίστευα ότι η εξέλιξή του για μένα επαγγελματικά θα ήταν αυτή και ότι σε προσωπικό επίπεδο θα αποκτούσε τόσο μεγάλη βαρύτητα μέσα μου. Μεγαλώνοντας, σκέφτομαι πως πρέπει να τα βλέπω όλα λίγο από μια απόσταση, συνειδητοποιώ όμως ότι αυτό τελικά μου είναι αδύνατον. Αυτές οι τρεις σεζόν στο "My Style Rocks" είναι ανάμεσα στις κορυφαίες σεζόν που έχω κάνει μέχρι τώρα! Έχω περάσει καταπληκτικά, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, τόσο για τη δουλειά όσο και για τη μόδα, αν το πιστεύετε (γέλια), γιατί βέβαια έχω. καθίσει κοντά στους καλύτερους! Είναι για μένα πολύ μεγάλη σχέση ζωής τόσο οι άνθρωποι με τους οποίους δημιουργώ αυτό το πρότζεκτ όσο και η σχέση μου με τον Στέλιο (Κουδουνάρη). Τώρα, όσον αφορά το αν θα συνεχιστεί η παρουσία μου στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, δεν εξαρτάται ακριβώς από μένα. Θέλω να συνεχιστεί, ξέρω ότι και ο σταθμός θα το ήθελε, το μόνο που μένει είναι να μπορέσει και χρονικά να υποστηριχτεί ένα τέτοιου είδους πλάνο. Εγώ θα το έκανα με απεριόριστη χαρά».

katerinakaravatou_1720202704_3405629581556666243_1479013375.jpg

Η συνεργασία σου με τον ΣΚΑΙ και με την Acun Media δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά. Έχεις κάνει κάποιες συζητήσεις και για άλλα μελλοντικά πρότζεκτ;

«Όντως έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και με τον ΣΚΑΙ και με την Acun Media, γι' αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, καθώς δεν συμβαίνει συχνά στους επαγγελματίες της τηλεόρασης. Νομίζω ότι αυτό έχει γίνει γιατί έχουν εκτιμήσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζομαι και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πρόκειται για μια εκτίμηση που είναι αμοιβαία. Δεν είμαι άνθρωπος που πηγαίνω από δω κι από κει χωρίς να υπάρχει κά ποιος λόγος. Μου αρέσει η ασφάλεια, δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και, όταν υπάρχει ένα περιβάλλον στο οποίο μπορώ να αναπτυχθώ, είναι το καλύτερο για μένα. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις και συζητήσεις, τις οποίες όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω, όχι ακόμα τουλάχιστον (γέλια)», είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

Καραβάτου για τον χωρισμό της από τον Κατσούλη: «Δεν γίνεται χωρίς πόνο και ''βάρος'' μέσα σου»

POL-«Κάγκελο» έμεινε η Καραβάτου με την ατάκα του Νίκου: «Ήμουν σε σχέση με δύο γυναίκες ταυτόχρονα»

POL: O ενθουσιασμός της Καραβάτου, η απόρριψη του Αναστάση & τα ζευγάρια που αρχίζουν να φλερτάρουν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved