«Τέλος εποχής» για τη Μουρμούρα με συγκίνηση & ενθουσιασμό: «Το πιο πρωτότυπο και υπέροχο φινάλε»
Media

«Τέλος εποχής» για τη Μουρμούρα με συγκίνηση & ενθουσιασμό: «Το πιο πρωτότυπο και υπέροχο φινάλε»

Μετά από 11 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας και επιτυχημένης πορείας στους πίνακες τηλεθέασης, η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έριξε αυλαία οριστικά και αμετάκλητα, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα!

Μπορεί οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς να στενοχωρήθηκαν πολύ για το οριστικό τέλος της αγαπημένης τους συνήθειας, όμως συγχρόνως ενθουσιάστηκαν με τον πρωτότυπο τρόπο που επέλεξαν οι συντελεστές να πουν αντίο.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στο φινάλε- Η Βουλίτσα & η πρόταση γάμου του Ηλία στην Τούλα

mourmoura.jpg

Να πούμε αρχικά ότι όλοι οι ήρωες της σειράς «τακτοποιήθηκαν» στις ζωές τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Την ώρα που η Ζωή και ο Φάνης συζητούν σοβαρά για τη σχέση τους, η Ζουζού και ο Μηνάς καλούνται να ξεμπλέξουν τον Βαγγέλη από τις νέες επαγγελματικές δραστηριότητές του. Παράλληλα, ο Μπάμπης και η Ξένια ετοιμάζονται να φύγουν για τη Γερμανία, ενώ ο Ηλίας παίρνει την απόφαση να ζητήσει από την Τούλα να γίνει γυναίκα του.

Ένας παλιός φίλος του Φάνη, ο Λευτέρης καταφθάνει στο σπίτι του. Η παρουσία του αλλά και κάποια σημαντικά νέα που ανακοινώνει καταφέρνουν και αναστατώνουν ιδιαίτερα τη Ζωή. Εν τω μεταξύ, στην Άρτα, ο νονός της Τούλας πηγαίνει να τους επισκεφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, όμως, ο Ηλίας αρχίζει να αναρωτιέται αν έχει μέλλον η σχέση του με τη σύντροφό του.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης στήνει μία νέα μπίζνα, που δεν είναι άλλη από το να πουλάει μετοχές... γάμου. Έτσι, ο Μηνάς και η Ζουζού καλούνται να τον γλιτώσουν από τις σοβαρές συνέπειες της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητάς του. Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπης ζητάει τη βοήθεια του Γιωρίκα προκειμένου να μεταπείσει την Ξένια ώστε να μη φύγουν για τη Γερμανία. Την ώρα λοιπόν που η γυναίκα αλλάζει τελικά γνώμη, έρχεται μία νέα πρόταση για να ανατρέψει ξανά τα πάντα... Λίγες ημέρες αργότερα, ο Φάνης ετοιμάζεται να φύγει για τη Μάνη και η Ζωή αποφασίζει να του κάνει μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον τους...

THUMB-MOURMOURA.jpg

Στην Κρήτη, το όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι μια πολύ λεπτή γραμμή. Έτσι, ο Μηνάς, η Ζουζού, η Βούλα και ο Βαγγέλης έρχονται αντιμέτωποι με εκπλήξεις, οι οποίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στο τελευταίο επεισόδιο... Την ίδια ώρα, ο Ηλίας παίρνει μία σημαντική απόφαση. Για την ακρίβεια, κάνει πρόταση γάμου στην Τούλα ανήμερα των γενεθλίων της. Τέλος, φτάνει η ημέρα που ο Μπάμπης και η Ξένια σκοπεύουν να φύγουν τελικά για τη Γερμανία. Ωστόσο όλα ανατρέπονται. Και ειδικά στις ζωές των... τηλεθεατών που είδαν τις τελευταίες σκηνές της Μουρμούρας φανερά συγκινημένοι. Το φινάλε που είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές ήταν άκρως συγκινητικό αφού ο Μηνάς ζήτησε από τους κατοίκους του σπιτιού του να φύγουν για να πάνε... Θεσσαλονίκη, δηλαδή στο σπίτι του Μπάμπη και της Ξένιας, ύστερα να πάνε στο σπίτι της Ζωής και του Φάνη και να καταλήξουν στο σπίτι του Ηλία και της Τούλας που δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θα παντρευτούν με πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο.
Δείτε τις τελευταίες σκηνές μιας σειράς που αγαπήθηκε πολύ:

Όσο για τα σχόλια των τηλεθεατών; Συγκινητικά στο Twitter για την αυλαία της Μουρμούρας. Δείτε κάποια παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved