Νίκος Ψαρράς: «Η οικογένεια για μένα είναι μια μεγάλη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Η οικογένεια για μένα είναι μια μεγάλη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή»

Ο Νίκος Ψαρράς τονίζει τη σημαντικότητα της οικογένειας αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και να περνάμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Ο πρωταγωνιστής, μετά από 11 χρόνια γάμου με την Έλενα Καρακούλη, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη γυναίκα και στο παιδί του.

Ψαρράς: «Είπα στο γιο μου ότι θέλω να φύγει, αν αυτό δεν πιάσει και του επιτεθεί κάποιος να...»

nikos-psarras-eleana-karakouli.jpg

Μάλιστα, όπως τονίζει έχει θέση προτεραιότητα την οικογένειά του και επιλέγει τις δουλειές με βάση το πόσο χρόνο θα περνάει μακριά από τη γυναίκα και το παιδί του. «Είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία ο γιος μου και δεν μπορεί ο μπαμπάς να είναι απών λόγω δουλειάς», λέει χαρακτηριστικά. Αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για διακοπές με την οικογένεια του και αποκάλυψε τον υπέροχο προορισμό τους.

Νίκος Ψαρράς στο gossip-tv: «Ο ηθοποιός παίζει στο φως - Εκτίθεται και άρα... κρίνεται»

nikos-psarras-karakouli.jpg

Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και διακοπές;

Διακοπές έχουμε προγραμματίσει να πάμε τον Αύγουστο στην Ιαπωνία. Είναι ένας μαγικός τόπος με υπέροχους ανθρώπους, καταπληκτικές εικόνες υπέροχο φαγητό. Μια πολύ φιλική χώρα για τουρισμό και γυρνάς αλλιώτικος άνθρωπος. Βλέπεις ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τη ζωή με ένα πολύ ωραίο τρόπο και είναι φοβερό μάθημα το πώς είναι η καθημερινότητα, πώς είναι οι πόλεις τους πώς είναι η συμπεριφορά τους προς τον συνάνθρωπο.

psarras-karakouli.jpg

Θα πάρετε και το παιδί μαζί;

Νίκος Ψαρράς: «Πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία και ο γιος μου μού τα έχωσε, γιατί…»

Πάντα και παντού. Είναι η παρέα μας δεν γίνεται χωρίς αυτόν. Έχω επιλέξει τη συγκεκριμένη σειρά, αν και είχα προτάσεις να είμαι σε σίριαλ με πολύ περισσότερα επεισόδια. Ο λόγος που δεν προχώρησα και επέλεξα τη συγκεκριμένη σειρά είναι και γιατί μου άρεσε πολύ ως υπόθεση, αλλά και γιατί υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες. Η οικογένεια για μένα είναι μια μεγάλη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή όπως και το να περνάω πολύ χρόνο όσο μπορώ με τη γυναίκα μου και με το παιδί μου. Είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία και δεν μπορεί ο μπαμπάς να είναι απών λόγω δουλειάς να δουλεύει για δέκα μήνες και να γυρνάει στο σπίτι μόνο για ύπνο. Δούλεψα πολύ τα τελευταία χρόνια και έλειπα πολλές ημέρες από το σπίτι, αλλά πρέπει η ζωή μας η οικογένειά μας και η υγεία μας να είναι η προτεραιότητά μας, είπε ο Νίκος Ψαρράς στην εφημερίδα Real Life.

Διαβάστε επίσης:

Ψαρράς: Η συμβουλή του Τζορτζ Κλούνεϊ, η γνωριμία με τη Στριπ & τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του

Ψαρράς: «Όταν αλληθωρίζεις από ατελείωτη αγάπη» - Η φωτό με τον γιο του που θα σε κάνει να λιώσεις!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved