Μπαχάρ: Η Bahar φέρνει κοντά Εβρέν και Τσαγλά- Οι υποθέσεις της εβδομάδας
ozcan soysal
Media

Μπαχάρ: Η Bahar φέρνει κοντά Εβρέν και Τσαγλά- Οι υποθέσεις της εβδομάδας

Μπαχάρ: 0 πατέρας της Ρενγκίν φτάνει στο νοσοκομείο βαριά άρρωστος και οι δυο τους αγκαλιάζονται ύστερα από πολλά χρόνια που δεν μιλούσαν. Ωστόσο, ο άντρας πεθαίνει και η Ρενγκίν πενθεί.

Παράλληλα, η Μπαχάρ θέλει να φέρει κοντά τον Εβρέν με την Τοαγλά, ενώ ο Τιμούρ τής ζητάει να βγουν για ένα ρομαντικό δείπνο και φαίνεται να αλλάζει απέναντι της.

Μπαχάρ – Νέο επεισόδιο: Η Bahar σκέφτεται να παραιτηθεί

bahar-timour-skai.jpg



Η Μπαχάρ λυγίζει από την πίεση της δουλειάς και, με βαριά καρδιά, αποφασίζει να παραιτηθεί. 0 Τιμούρ και π Ρενγκίν πανηγυρίζουν κρυφά, αφού κατάφεραν να τη διώξουν επιτέλους από τα πόδια τους. Όμως προτού τελειώσει η μέρα, τα πάντα θα ανατραπούν ξανά.Ο επιχειρηματίας κύριος Τζιχάν, τον οποίο η Μπαχάρ βοήθησε με τη θεραπεία του, επιστρέφει στο νοσοκομείο και ζητάει από τον πρόεδρο να καλέσει τους γιατρούς και τους δημοσιογράφους στην αίθουσα συσκέψεων. Μάλιστα, απαιτεί να βρίσκεται εκεί ειδικά π Μπαχάρ.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH-(5).jpg

0 Εβρέν τρέχει να την προλάβει προτού φύγει και της ζητάει να επιστρέφει για λίγο. Όλοι μαζεύονται και ο επιχειρηματίας ανακοινώνει πως θα κάνει μία τεράστια δωρεά στο νοσοκομείο προκειμένου να πραγματοποιηθούν νέες έρευνες και να βοηθηθούν όλοι οι γιατροί. Ακόμη, κάνει ειδική μνεία στον Τιμούρ και τον Εβρέν, οι οποίοι τον χειρούρ- γησαν, ενώ κάποια στιγμή αναφέρεται στην Μπαχάρ με εξαιρετικά λόγια.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-11-(2).jpg

Όλοι, όμως, μένουν άναυδοι όταν ο επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει πως τη δωρεά την κάνει για την Μπαχάρ και με την προϋπόθεση να συνεχίσει εκείνη να εργάζεται στο νοσοκομείο μέχρι να καταφέρει να γίνει γιατρός πρώτης γραμμής. Η Ρενγκίν στέκεται σοκαρισμένη και εξοργισμένη, καθώς συνειδητοποιεί ακόμη μία φορά την ήττα της και λίγο μετά αποχωρεί και ξεσπάει. Παράλληλα, π Μπαχάρ αρχίζει και πιάνει ξανά δουλειά με τον Εβρέν πάντα στο πλευρό της και τον Τιμούρ, ο οποίος δείχνει να αρχίζει να τη σέβεται περισσότερο.

Η Παρλά διώχνει τον Τιμούρ


Η Παρλά βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη Ρενγκίν σε όλο αυτό που περνάει και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η γιατρός νιώθει απογοητευμένη από όσα έκανε στο παρελθόν και σκέφτεται πως ίσως ο Τιμούρ δεν τα άξιζε. Μάλιστα, όταν ο γιατρός ακολουθεί τη Ρενγκίν στο σπίτι κι εκείνη προσπαθεί να τον διώξει, π Παρλά βγαίνει έξω και του ζητάει να φύγει και να αφήσει τη μητέρα της ήσυχη. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία του πατέρα της Ρενγκίν κι εκείνη έπειτα από χρόνια επιστρέφει στο πατρικό της. Ωστόσο, το κλίμα είναι εχθρικό απέναντι της και ο Σελίμ τη διώχνει.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-15-(1).jpg

Μάλιστα, την απειλεί να υπογράψει το έγγραφο που της ζητάει, διαφορετικά θα προβεί σε αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση της με τον Τιμούρ. Την ίδια στιγμή, η Μπαχάρ με τον Εβρέν περνούν λίγο χρόνο μαζί και μιλούν για το πώς άλλαξε η ζωή της γυναίκας μετά το μεγάλο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Μάλιστα, η Μπαχάρ τού εξομολογείται ότι δεν έχει συγχωρήσει ακόμη τον Τιμούρ για τη συμπεριφορά του όταν εκείνη χρειάστηκε μεταμόσχευση. Ο Εβρέν, από την πλευρά του, δείχνει να γοητεύεται καθημερινά από την παρουσία της, το πόσο χαρούμενος άνθρωπος είναι και ψάχνει συνεχώς δικαιολογίες για να δουλεύουν μαζί και να τη βοηθάει. Αργότερα, η Μπαχάρ επιστρέφει στο νοσοκομείο και βλέποντας τη γιατρό Ρενγκίν συντετριμμένη ακόμη από την απώλειά της την προσεγγίζει με φιλικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, εισπράττει ξανά την ψυχρότητά της

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-15-(4).jpg

Εν τω μεταξύ, η Παρλά είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει στην Μπαχάρ τη σχέση της μητέρας της με τον Τιμούρ και κάνει δώρο στη γιατρό ένα κολάζ με φωτογραφίες τους. Η κοπέλα το δίνει στην κόρη της Μπαχάρ, την Ουμάι, για να το δώσει εκείνη στη μητέρα της, αλλά η Ρενγκίν προλαβαίνει και ειδοποιεί τον Τιμούρ και ο γιατρός το παίρνει και το εξαφανίζει. Το ίδιο βράδυ, ο Τιμούρ προσκαλεί την Μπαχάρ σε ρομαντικό δείπνο σε ένα εστιατόριο. Κατά σύμπτωση, στο ίδιο εστιατόριο έχουν βγει ραντεβού και η Τσαγλά με τον δρα Εβρέν! Ο τελευταίος εντυπωσιάζεται από την εμφάνιση της Μπαχάρ, ενώ κάθονται όλοι μαζί.

Μπαχάρ – Νέο επεισόδιο: Η Μπαχάρ υποψιάζεται τον Τιμούρ

Μπαχάρ – νέο επεισόδιο: Ο Τιμούρ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Μπαχάρ: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια Ντεμέτ Εβγκάρ – Η ηλικία, η καταγωγή και το ξεχωριστό Insta της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved