Το δίχτυ: Σκοτεινές υποθέσεις με Παπαχαραλάμπους- Αθερίδη στην ΕΡΤ1
Media

Το δίχτυ: Σκοτεινές υποθέσεις με Παπαχαραλάμπους- Αθερίδη στην ΕΡΤ1

Το δίχτυ: Μια νέα φιλόδοξη παραγωγή με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1. 

Πρόκειται για τη νέα κοινωνική - αστυνομική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας. Το «Δίχτυ», σε σενάριο Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς ιστορίες.

Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη: Θαλάσσιες βόλτες με σκάφος - Το ξέγνοιαστο καλοκαίρι τους

atheridis.jpg

Στο επίκεντρο βρίσκεται μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων. Πλαισιωμένη από ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου»

papaxaralampous.jpg
6301540

Τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τούς, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθος τους. Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Αλήθειες και ψέματα

«Για την Άννα»... Δημητρίεβιτς: H καλλονή σύζυγος του Ευθυμιάδη εντυπωσιάζει στα 46 της χρόνια

manoysos-manousakis.jpg

Στην κάμερα του ERTNEWS ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε για το νέο του εγχείρημα τα εξής: «Μας αφορά ο τρόπος που οι αστυνομικοί εκμαιεύουν την αλήθεια από τους ήρωες, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το θύμα και τον θύτη. Στο κέντρο της κάθε ιστορίας βρίσκεται ο άνθρωπος». Υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, αρχαιοκαπηλία και «σκοτεινό» διαδίκτυο είναι μερικές μόνο από τις υποθέσεις που θα απασχολήσουν το συγκεκριμένο Τμήμα, με επικεφαλής την Αντιγόνη. Την υποδύεται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που μίλησε επίσης για την ηρωίδα της: στην Αντιγόνη μια τέτοια υπεύθυνη θέση και θέλει να τα πάει πολύ καλά. Θα ασχοληθεί με υποθέσεις που συναντάμε πλέον πολύ συχνά γύρω μας, δηλαδή από ακραίο μπούλινγκ μέχρι και ναρκωτικά».

8122_FIONA_GEORGIADI_2022024.jpg

Ο Θοδωρής Αθερίδης χαρακτήρισε το «Δίχτυ» μια σειρά που «έχει δύναμη, ενέργεια και πολύ ωραίο σενάριο». Κάθε ήρωας του Τμήματος λοιπόν έρχεται παράλληλα αντιμέτωπος και με τα προσωπικά του πάθη, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Με το πέρασμα των χρόνων με ενδιαφέρει τι θα ”πετάξω”» από την ζωή μου»

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αποκάλυψε την ηλικία της και ανακοίνωσε την τηλεοπτική επιστροφή της

Φιόνα Γεωργιάδη: «Θα ήθελα να βελτιώσω το χρόνο αντίδρασης μου στα δύσκολα της ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved