Τέμπη - Πλακιάς: Συγκλονίζει ο χαροκαμένος πατέρας - «Τα οστά που βρέθηκαν ήταν από τα παιδιά μου»
Media

Τέμπη - Πλακιάς: Συγκλονίζει ο χαροκαμένος πατέρας - «Τα οστά που βρέθηκαν ήταν από τα παιδιά μου»

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Πλακιάς, ο χαροκαμένος πατέρας που έχασε στο δυστύχημα των Τεμπών τις δίδυμες κόρες του, αλλά και την ανιψιά του. Ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra αποκάλυψε ότι τα οστά που είχαν βρεθεί στην περιοχή Κουλούρι, ανήκαν στα δικά του παιδιά.

«Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου. Δεν κάνω πίσω, δεν θα ησυχάσω ποτέ. Τα οστά στο κουλούρι ανήκαν στα τρία δικά μας παιδιά και σε άλλη μία οικογένεια. Όταν θα τους πάω τα οστά στο δικαστήριο μέσα, να δω αν τα έκαναν όλα σωστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ναυάγιο – Πετρουλάκης: Υπάρχουν τόσα κοινά στο Ναυάγιο και τα Τέμπη που πραγματικά τρομάζω

tempi.jpg

«17 μήνες τώρα αντιμετωπίζουμε βρομιά και ασυδοσία παντού. Δεν λειτουργώ πλέον, είμαι σαν μία πέτρα, σίδηρο, ατσάλι, Δεν λυγίζω, δεν καταλαβαίνω, δεν νιώθω πόνο, το μόνο που νιώθω είναι οργή και θυμό. Έπρεπε να περάσουν 17 μήνες για να κάνει ο εισαγγελέας μήνυση κατά 4 προσώπων; Με τη λέξη πλημμέλημα δεν νιώθω ικανοποιημένος» υποστήριξε ο Νίκος Πλακιάς.

«Παραλάβαμε το υλικό και κάναμε και δεύτερη κηδεία. Πώς να ησυχάσει μετά ο κύριος Πλακιάς, πώς να ησυχάσει ο αδερφός μου, πώς να ησυχάσουν οι γυναίκες μας όταν είμαστε η οικογένεια που κάναμε δύο φορές κηδείες. Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντί μου στο δικαστήριο και να πει ότι έγιναν όλα σωστά;» διερωτήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Ευδοκία Τσαγκλή για Τέμπη: «Θα πονέσει όποιος πάει στο σημείο, είτε ήταν είτε δεν ήταν στο τρένο»

Ξεσπά ο Χαλκιάς: Τα Τέμπη ταράζουν την Ελλάδα,τα άλλα είναι μπούρδες. Δεν με ενδιαφέρει η Eurovision

Η «έκρηξη» του Νίκου Συρίγου on air:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved