Bahar: Η Μπαχάρ ζητάει διαζύγιο - Εκβιάζει και διώχνει την Ρενγκίν από το νοσοκομείο
ozcan soysal
Media

Bahar: Η Μπαχάρ ζητάει διαζύγιο - Εκβιάζει και διώχνει την Ρενγκίν από το νοσοκομείο

Bahar: Η παράνομη σχέση της Ρενγκίν με τον Τιμούρ αποκαλύπτεται στην Μπαχάρ και όλα αλλάζουν στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η Μπαχάρ απαιτεί από τη Ρενγκίν να φύγει από το νοσοκομείο, ενώ ξεκινάει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον Τιμούρ.

Η ζωή της Μπαχάρ αλλάζει μια για πάντα στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ. Από τη στιγμή που η γυναίκα ανακαλύπτει πως ο Τιμούρ και η Ρενγκίν διατηρούν παράνομη σχέση νιώθει πως όλα γύρω της ανατρέπονται και πως η ζωή της ήταν γεμάτη ψέματα. Ωστόσο, ο Τιμούρ δεν παραδέχεται την απιστία του και η Μπαχάρ αποφασίζει να τον ξεσκεπάσει. Κάποια στιγμή, λοιπόν, δίνει ραντεβού στον σύζυγό της για ρομαντικό δείπνο.

Όταν ο γιατρός φτάνει εκεί, βλέπει μπροστά του τη Ρενγκίν, η οποία τον ενημερώνει πώς η Μπαχάρ την κάλεσε να πάει σε αυτό το μέρος.Έτσι, αντιλαμβάνονται πως η γυναίκα γνωρίζει για τη σχέση τους. Ο Τιμούρ νιώθει απαίσια και φεύγει αμέσως προκειμένου να βρει την Μπαχάρ. Δείχνει να έχει μετανιώσει για όλα, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν αποφασισμένος να αφοσιωθεί στον γάμο του και να χωρίσει από τη Ρενγκίν. Φτάνοντας στο σπίτι του, αντιλαμβάνεται πως ο μεγαλύτερος εφιάλτης του έχει γίνει πραγματικότητα.

Μπαχάρ: Η Bahar φέρνει κοντά Εβρέν και Τσαγλά- Οι υποθέσεις της εβδομάδας

1721825985223-179162097-BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-18-(1).jpg

Η Μπαχάρ έχει μαζέψει τα πράγματά της και τον έχει εγκαταλείψει. Ο γιατρός κλαίει σαν μικρό παιδί που την έχασε, ενώ εκείνη την επόμενη ακριβώς ημέρα επισκέπτεται δικηγόρο προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Την ίδια στιγμή, ο Τιμούρ την ψάχνει παντού, ενώ ενημερώνει και τα παιδιά του, τα οποία ήδη γνωρίζουν την αλήθεια, πως η μητέρα τους ανακάλυψε την απιστία του.

Η Μπαχάρ είναι σοκαρισμένη και προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της προκειμένου να αποφασίσει πώς πρέπει να κινηθεί, κυρίως για το καλό των παιδιών της. Έτσι, λίγο μετά, εμφανίζεται στο νοσοκομείο και απαιτεί από τη Ρενγκίν και τον Τιμούρ να μιλήσουν.

Σε τίποτα δεν θυμίζει πια την ευκολόπιστη και καλοκάγαθη γυναίκα που μπορούσαν να κοροϊδέψουν. Η Μπαχάρ τούς ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί άλλα ψέματα. Ακόμη, απευθύνεται στη Ρενγκίν λέγοντάς της πως είτε θα φύγει από το νοσοκομείο είτε θα αποκαλύψει σε όλους πως μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Τιμούρ και κατέστρεψε την οικογένειά της. Στον Τιμούρ διαμηνύει πως τελείωσαν, αλλά ακόμη δεν έχει σκεφτεί τι θα κάνει μαζί του. Εκείνος της απαντάει πως δεν πρόκειται να της δώσει διαζύγιο, αλλά η γυναίκα είναι αποφασισμένη να τελειώσει αυτόν τον γάμο.

Η Ρενγκίν είναι σοκαρισμένη, αλλά η Μπαχάρ φεύγει αφήνοντάςτους να τσακώνονται και συναντάει τα παιδιά της. Καταλαβαίνει πως η Ουμάι και ο Ουράς γνωρίζουν τα πάντα και οι τρεις τους αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή. Ο Τιμούρ, από την άλλη, επιστρέφει στο άδειο σπίτι του και είναι απαρηγόρητος. Τώρα αντιλαμβάνεται πως έχασε για πάντα την Μπαχάρ. Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved